Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megérkezett a Dungeon Siege 3 - ismertető!

1797
A Dungeon Siege egyike azon sorozatoknak, amelyek még PC-n születtek az ezredforduló tájékán, ám nem alakul velük kapcsolatban minden úgy, ahogy az ideális lett volna - éppen ezért tarthatunk most ott, hogy újabb kiadóváltás és egy fejlesztőváltás is megelőzte a harmadik rész bejelenétését. A Dungeon Siege 3 ezúttal az Obsidian Software (Fallout:New Vegas, Alpha Protocol) műhelyében készülődött az elmúlt időszakban, a kiadó pedig az a Square Enix, amelynek korábban semmi köze nem volt a szériához. A pécés játékok jelentős része emiatt aggódni kezdett, a konzolosok pedig nem tudták, mit várjanak - az eredmény azonban egy egyedi, nagyon is minőségi játék lett, a játékosok és az első kritikusok egyöntetű véleménye alapján.A Dungeon Siege 3 immáron nem egy stratégia/akció hibrid, hanem egy, a Torchlight Xbox 360-as változatára vagy a PlayStation 2-es Baldur's Gate játékokra emlékeztető hack'n'slash, amiben a látványos támadások mellett azért központi szerepet játszik még a loot is, vagyis az ellenfelekből megállás nélkül kihulló tárgyak gyűjtögetése és használata. A Dungeon Siege 3 az Obsidian teljesen új grafikus motorját használja, ami már-már madártávlatból mutatja az akciót, de természetesen lehetőségünk adódik arra is, hogy picit közelebb zoomoljunk, és valamelyest mozgassuk is a kamerát: érdemes hamar kipróbálni a lehetőségeket, hogy a nekünk leginkább tetsző nézetben ugorjunk bele a harcokba. Harcolni márpedig sokat fogunk, hiszen a Dungeon Siege 3-ban harcok és átvezető animácók követik majd egymást újra és újra - ebben a játék nagyon jól muzsikál.

A Dungeon Siege 3-ban négy fő karaktert irányíthatunk, közülük választjuk ki azt, akit mi irányítani szeretnénk. Adott egy hősies lovag, aki folyamatos közelharcra kényszerül, de erőteljes támadásai és gyors lerohanásai miatt a távolságot kereső ellenfelek sem lesznek biztonságban egy percre sem. Adott Katerina, a dupla pisztolyt használó, lőfegyvereket és távolsági harcot preferáló félvér hölgy, aki eszméletlen sebességével és bájával csábítja el a játékosokat - de nem ő az egyetlen újszerű kaszt. A már megszokott - ebben a játékban azonban mégis kifejezetten egyedire sikerült - mágus karaker mellett ezúttal ugyanis egy Archon, Anjali is irányítható: Anjali emberi formájában lándzsával harcol, de egy gombnyomás és aktiválódik tüzes formája, amikor is tűzlabdákat ereget és halálos csapdákat hív elő - mondanunk sem kell, hogy ilyen egyedi szereplőt nagyon régen nem láttunk már hack'n'slash játékban.

DUNGEON SIEGE 3 PS3 MEGRENDELÉS
DUNGEON SIEGE 3 XBOX 360 MEGRENDELÉS

A Dungeon Siege harmadik része remek atmoszférájú helyszíneivel, valódi kihívást nyújtó hardcore módozatával, és bármikor aktiválható coop játékmódjával igazi ínyencfalatnak bizonyul az akcióra és a lootra éhes szerepjátékos számára - a játékidő 10-20 óra között található, de az egyedi karakterek miatt készüljünk fel arra, hogy többször is végigjátsszuk majd ezt a remekül sikerült kalandot, hiszen minden kaarakter másképp játszható, más nehézségekbe botlunk majd velük. Raádásul az Obsidian csapata sikeresen lerázta magáról a "bugos játékfejlesztő" átkot is: a Dungeon Siege 3 kifogástalan minőségű, bugoktól és fagyásoktól mentes játék lett, mindhárom (PC, Xbox 360, PS3) verzióban.

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-06-20 00:47:51
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére