Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Új szolgáltatás: azonnali futárszolgálat

1600
Ismét újabb szolgáltatásról számolhatunk be: ha a Konzolok Szervizénél vásárolt, akkor már eddig is több különböző opció állt a rendelkezésére a játék megvásárlásakor. Természetesen itt arra gondolunk, hogy lehetett személyes átvétellel vagy éppen futárszolgálat segítségével, házhozszállítással megkapni a kért és megrendelt terméket. Mivel az utóbbi eddig nem csak népszerű, de nagyon kényelmes megoldás is a vásárlást lebonyolító fél számára, úgy döntöttünk, hogy tovább bővítjük a lehetőségeket: az Azonnali (aznapra vonatkozó) Futárszolgálat még egyet gyorsít az egyébként sem lassú folyamaton. Az új lehetőséggel opcionálisan, lakcímtől és időponttól függően megjelenik a termék átvételi módjai között az új opció, amelynek kiválasztásakor minimális felár (szintén a lakóhelytől függ) ellenében már aznap megérkezik a kért csomag a megbeszélt címre!

Fontos megjegyezni, hogy ha ez az opció nem jelenik meg a vásárláskor, az két dolgot jelenthet:

1) Vagy nem elérhető ez a szolgáltatás a lakóhelyén
2) Vagy nem megfelelő időpontbna kéri ezt: a kiszállítást csak minden nap 13:30-ig leadott rendelésekre tudjuk garantálni, így később nem is lehet aznapi szállítást kérni.

Reméljük, hogy ismét sikerült gyorsabbá, könyebbé, egyszerűbbé tenni az internetes vásárlást - és jó hétvégét kívánunk minden kedves olvasónknak és vásárlónknak:
Konzolok Szervize


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-06-17 17:20:16
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére