Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Duke Nukem Forever - előzetes, előrendelési akció!

1816
A Duke Nukem Forever (Xbox 360, PS3, PC) igazi városi legendává vált az elmúlt tizenöt évben. Mindenki suttogta, hogy készül, mindig volt egy új videó a játékról, valami új kép, némi új infó - de a Duke Nukem Forever sosem akart elkészülni. A fejlesztőcsapat mindig váltott valami csinosabb grafikus motorra, újabb és újabb dolgokat igértek a játékosoknak - de sosem került a boltokba a végtermék. 2009-ben ez a valószínűleg igazából semmit nem fejlesztő csapat távozott, de a 2K Games szerencsére tudta a megoldást: kiadta a fejlesztést a legendás és veterán Gearbox fejlesztőcsapatának, akik azonnal valódi munkába álltak, és szorgos munkájuk eredményét néhány héten belül akár Te is a kezedbe veheted!

HŐS VAGY, NEM PEDIG SZENT

Duke Nukem, az idegen inváziót megállító akcióhős nem egy feddhetetlen harcos, hanem inkább egy igazi macsó, aki a kilencvenes évek legtökösebb akciófilmjeiben lazán főszerepet kaphatott volna. Dukenak rajongói, szeretői, követői vannak - és a legújabb fenyegetés felbukkanásakor is Duke Nukem-re vár a feladat, hogy eltakarítsa az útból az ellenséges hordákat. Duke fegyverei közt hatalmas és halálos eszközök lesznek megtalálhatóak, amelyekkel ripityára szaggathatod az ellenfeleket, komoly pusztítást vihetsz majd véghez, és közben még egy-két poénra is jut majd idő! Kit érdekel a politikai korrektség és az illem, amikor a Duke Nukem Foreverről van szó? Na ugye!

Támadnak az idegenek. És csak egy ember állíthatja meg őket: Duke Nukem!

DUKE NUKEM KEDVENC IDŐTÖLTÉSEI

- ALIENEKET FELDARABOLNI
- GÉPÁGYÚVAL LŐNI ŰRHAJÓKRA
- ÖVÖN ALULI ÜTÉST MÉRNI
- SZTRIPTÍZTÁNCOSNŐT MEGMENTENI
- VÉCÉRE JÁRNI
- SOKAT KÁROMKODNI
- FOLYAMATOSAN ROMBOLNI

...és még sok egyéb, ami a videóból kimaradt!

További látnivalók Duke Nukem témában:
-Csajos Trailer
-A méret a lényeg?
-Áprilisi tréfák


SZIGORÚAN FELNŐTT JÁTÉKOSOK RÉSZÉRE!


A Duke Nukem Forever (Xbox 360, PlayStation 3, PC) nagyon komoly fejlesztés, ami Gearbox eddigi leglátványosabb, legambíciózusabb játéka is lesz egyben. Természetesen a hangsúly ezúttal ismét a lényegen van: a robbanásokon, az ellenséges harcosokon, a brutális fegyvereken, és persze a csajokon! A Duke Nukem Forever nem szégyelli teljesen felrázni a gyengébb idegzetű és tűrőképességű játékosok lelkivilágát - szexuális utalások, erőszak és akció egyaránt megtalálható a játékban. Természetesen nincs ma már valamirevaló játék multiplayer nélkül - itt egy dedikált fejlesztőcsapat dolgozott a több játékos által játszható játékmódokon: unatkozni tehát itt sem fogsz majd. A játék megjelenése pedig június hetedike, szóval már nincs is sok hátra... ennyi év után ezt a pár hetet dalolva kibírja majd minden Duke Nukem-rajongó!

Szeretnél spórolni a játék megvásárlásakor? Akkor jó helyen jársz: üzletünkben ugyanis több éve kínáljuk a lehető legjobb árak mellett azt, hogy a nálunk előrendelő játékosok ezer forintot spórolhatnak az előrendeléssel, ugyanis előrendelőink INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST kapnak tőlünk ajándékba! Nem kell tehát a tömegközlekedést választanod, vagy roszabb esetben vidékről feljönni, hanem egyszerűen csak futárköltség nélkül átveszed a futártól a megbeszélt időpontban a Duke Nukem Forevert. Kényelmes, és nem csupán pénzt, de időt is spórolsz ezzel! A játékot még néhány hétig bátran előrendelheted, az ajánlat egészen a játék megjelenéséig (június hetedikéig) érvényes!

DUKE NUKEM FOREVER ELŐRENDELÉS - PC-RE!
DUKE NUKEM FOREVER ELŐRENDELÉS - 360-RA!
DUKE NUKEM FOREVER ELŐRENDELÉS - PS3-RA!
DUKE NUKEM FOREVER BALLS OF STEEL EDITION ELŐRENDELÉS - PC-RE!
DUKE NUKEM FOREVER BALLS OF STEEL EDITION ELŐRENDELÉS - 360-RA!
DUKE NUKEM FOREVER BALLS OF STEEL EDITION ELŐRENDELÉS - PS3-RA!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-05-22 21:05:13
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére