Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


L.A. Noire - rendeld elő az évtized krimis játékát!

1737
A Rockstar Games különböző fejlesztőstúdiói mindig is tudták, hogy hogyan kell gyönyörű, félelmetesen jó hangulattal rendelkező játékokat készíteni. 2008 óta nincs pihenés, hiszen először a Grand Theft Auto IV, majd a két kiegészítő DLC mutatta meg, hogy hogyan is képzelik el ők a sandbox játékokat ebben a konzolgenerációban, utána pedig a fergeteges western, a Red Dead Redemption jött, hogy elvigye a műfaj királya címet. Idén az L.A. Noire néz ki úgy, mint ahogy ezelőtt semmi, valósághű grafika, élethű arcmimikák, több mint húsz órányi rögzített párbeszéd, és egy minden eddiginél sötétebb bűncselekmény-sorozat: rajtad a sor, hogy felgöngyölítsd a szálakat Los Angelesben! Megjelenés: május huszadikán, PS3-ra és Xbox 360-ra, ha nálunk rendeled elő, akkor ingyen házhozszállítást is kapsz ajándékba!


L.A. NOIRE ELŐRENDELÉS, INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL! (PLAYSTATION 3-RA)
L.A. NOIRE ELŐRENDELÉS, INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL! (XBOX 360-RA)


L.A. NOIRE - BŰNÜGYI KRIMI A ROCKSTARTÓL

Los Angelesben vagyunk, 1947-ben. Cole Phelps az LAPD háborús veteránja, aki egyre magasabbra emelkedett a rendőrség ranglistáján - a most hozzá került ügy azonban minden eddiginél véresebb, kegyetlenebb gyilkosságok megoldására ösztönözi a nyomozót, akit Te irányítasz majd az L.A. Noire különös, velejéig romlott világában. Készen állsz arra, hogy beteg, gátlástalan bűnözőket, korrupt rendőröket, ignoráns szemtanúkat vadássz? Akkor az L.A. Noire neked való játék lesz, az ötvenes évek hangulatát tökéletesen ábrázoló, film noir stílusával kiemelkedik a mostani videójátékok egyvelegéből, igazi egyéniség - ilyen játékot nem találsz még egyet a piacon!

NYOMOZÁS, LÖVÖLDÖZÉS, AUTÓZÁS  LOS ANGELESBEN

Cole Phelps, a los angelesi rendőrség nyomozója minden eddiginél kegyetlenebb ügyhöz kerül, aminek megoldása során nyomozni, tanúkat kihallgatni, gondolkodni egyaránt kell majd - de természetesen előfordul majd az is, hogy a rosszfiúk nem várják tétlenül megérkezésünket, és komolyabb tűzharcokba bonyolódunk. Az L.A. Noire-ban minden megtalálható lesz, amit a Rockstar játékokban annyira szerettünk: gyalogos közlekedés, autókázás (természetesen korhú járművekkel), lőfegyveres harc, üldözés - a hangulat azonban itt tényleg olyan, mintha egy klasszikus krimi film kellős közepébe csöppentünk volna bele.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-05-10 12:44:49
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére