Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megérkezett a Michael Jackson: The Experience!

1395

MÚLTIDÉZÉS A POP KORONÁZOTT KIRÁLYÁVAL
Van, aki utánozhatatlan. Michael Jackson mozdulatait, legendás klipjeit, felejthetetlen dallamait, egyedi és bámulatosan látványos koncertjeit sosem lehet elfelejteni, ha egyszer megtapasztaltad, találkoztál vele - a Michael Jackson - The Experience egészen egyedi módon a legenda legnagyobb, legjellegzetesebb pillanatait hozza el újból. Ügyességi-zenés történelem születik a játék formájában - ha fogékony vagy Jacko munkásságára, szereted zenéit, akkor ez egy életre szóló kaland lesz! Egyedi fények, látványos grafika, felejthetetlen zenék - tényleg minden készen áll arra, hogy remekül érezd magad!MOZGÁSÉRZÉKELÉS XBOX 360-ON ÉS PS3-ON
A Michael Jackson: The Experience egyedi módon támaszkodik mind az Xbox 360 Kinect, mind a PlayStation Move kontrollerekre/irányítási módszerre. Ezt a játékot a Ubisoft fejlesztői azért alakították át, hogy megfeleljenek mindkét masina egyedi igényeinek: ha hiányzott valami további mozgásérzékelésre építő játék, akkor most kipróbálhatod, hogy mennyit is tudsz a Legenda repeortárjából megismételni. A Kinect-hez ráadásul most egyedi játékmód is jár, ahol elénekelheted a legnagyobb kedvenceket - ekkor azért a táncolás nehézségeivel nem kell foglalkozni, a feladat a dalok megfelelő eléneklése lesz.
MIKOR, MIRE, MENNYIÉRT?
A legendás Ubisoft stúdió fejlesztői már befejezték a játékot, az pedig a mai naptól már kapható is üzletünkben - illetve megrendelhető az interneten is, egy gombonyomással! A játékból a normál kiadás már kapható, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A PS3-as változatnál PlayStation Move kontroller-támogatással bír a játék, Xbox 360-on pedig Kinect támogatással. Az Xbox 360-ra érkező gyűjtői kiadás várhatóan pénteken fog megjelenni. Kezdődik egy legenda méltó módon való felidézése, a legjobb dalok eltáncolása és eléneklése, a popzene klasszikusainak életre hívása.
MICHAEL JACKSON THE EXPERIENCE - MEGRENDELEM!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-04-11 23:51:55
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére