Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Nagy tavaszi akciónk: játékok,gépek olcsóbban!

3090
A megújulást a Konzolok Szervize ezúttal egy brutális tavaszi akcióval üdvözöli: Nálunk ezúttal az elmúlt időszak legjobb sikercímei, legnagyobb videójáték-megjelenései fergetegesen olcsón kaphatók. Kimaradtál volna a tavalyi év legnagyobb kalandjaiból? Nem akartad drágábban megvásárolni a játékot, és inkább vártad az esetleges árcsökkentést? Akkor most itt az idő, hogy beugorj te is a hihetetlenül izgalmas, bámulatos látvánnyal és adott esetben hosszan tartó multiplayer játékmóddal rendelkező játékokba! Nézzük, hogy milyen játékokról van szó!

CRYSIS 2  SHIFT 2: UNLEASHED
MEGVESZEM: PS3-RA / XBOX 360-RA MEGVESZEM: PS3-RA / XBOX 360-RA

Kezdjük akcióinkat a multiplatform ajánlatokkal: itt mindkét gépre, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt kapható a szóban forgó termék, akciós áron. Két nagyon friss termékről van szó - mindkettőre egyértelműen mondhatjuk, hogy az idei év végén méltán pályázhatnak majd az Év Játéka címekre is, saját stílusukban. A Need for Speed: Shift 2 Unleashed még fejlettebb grafikával, valósághű vezetési élménnyel és igazán fergeteges autó/pálya/versenyválasztékkal rendelkezik - és ha szereted a realista autós játékokat, akkor örömmel mondhatjuk, hogy a Shift 2 Unleashed bizonyos pontjai olyan szinten jól sikerültek, hogy a nagy riválisok, a Forza 3 és a Gran Turismo 5 is elmarad ettől a játéktól ezeken a területeken (különösen a belső nézetre gondolunk itt, vagy a sebességérzetre).A játék ára most csak 9990 forint! A másik nagy játék a Crysis 2 - 9990 forintos áron. A játék megjelenésekor néhány hete mindenkit meglepett. A demóhoz képest sokkal fejlettebb grafika egyértelműen lesöpör minden riválist a piacról - a Cryisis 2 a legszebb belsőnézetes lövöldözős játék lett. Igen komoly hosszával (minimum 8-10 órás végigjátszás úgy is, ha rohansz!), ötletes multiplayer módjaival a tavasz egyik nagy sikerjátékává vált - nem véletlenül, az élmény ugyanis annyira egyedi, hogy EZT felesleges lenne kihagyni, ha szereted a belsőnézetes lövöldözős játékokat!

HALO REACH RED DEAD REDEMPTION FABLE III
MEGVESZEM: XBOX 360-RA! MEGVESZEM: XBOX 360-RA! MEGVESZEM - XBOX 360-RA!

Kedvező, 8490 forintos áron vásárolhatod meg a tavalyi nyár slágerjátékát, a Red Ded Redemptiont Xbox 360-ra. Kaland a Vadnyugat korábban még nem látott minőségű virtuális másában. Csörgőkígyók a lovad talpai alatt, alattomos banditák a sötét kanyarokban, az emberi tűrőképességet maximálisan próbára tevő viharok a kietlen puszták közepén... hihetetlen hangulat, pompázatos látvány. Ha inkább a belsőnézetű lövöldözős játékokat kedveled, akkor a Halo Reach a megfelelő választás 6490 forintos áron: a még látványosabb grafikával, továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával bíró játékban hónapokon át szórakozhatsz, akár egyedül, akár négyesben, co-opban vagy online mások ellen. Csak és kizárólag Xbox 360-ra! Szintén egyedül Xbox 360-ra kapható a Fable 3, a szerepjáték, ahol a második rész végén forradalmat hoztál el Albion világába, most pedig vár Téged a Trón. Királynak lenni azonban, mint kiderül, nem olyan egyszerű, ahogy azt elképzelted...cselszövések, akció, rejtélyek - klasszikus Lionheades humorral tálalva. Egyedi, kihagyhatatlan alkotás - csak 6490 forintos áron, Xbox 360-ra! Végül az újabb megjelenések közül csemegézünk a csak Xbox 360-as kínálatból: 6990 forintért veheted meg akciósan a Kinect Sports-ot: használd ki a mozgásérzékelő kamerád lehetőségeit, és játssz úgy, mint még soha azelőtt!

PS MOVE STARTER PACK LITTLE BIG PLANET 2 KILLZONE 3
 MEGVESZEM: PS3-RA!
MEGVESZEM: PS3-RA!
MEGVESZEM: PS3-RA!


A PlayStation-família birtokosai is több akciós termék közül választhatnak. Az idei tavasz legnagyobb FPS-es megjelenése kétség kívül a Killzone 3 volt. A játék a legszebb, amit konzolon láthatunk, az ellenfelek most még ravaszabbak, a pályák most még komolyabb kihívást tartogatnak: ha ismered a sorozatot, akkor ezt semmiképp sem hagyhatod ki. A játék akciós ára most csak 9990 forint! Szintén idei játék a LittleBig Planet 2, a kreativitás csodája, az emberi szabadság videójátékos megtestesülése. Ha csak játszani szeretnél, az LBP2-ben pályák milliói várnak Rád, hogy Sackboyyal és barátaival végigugrándozzatok rajta - ha pedig teremteni van kedved, akkor teljesen új játékokat és pályákat is fejleszthetsz, ugyanazokkal az eszközökkel, amivel a fejlesztők a játékban lévő pályákat megalkották. Izgalmasan hangzik? Naná, konzolon az elmúlt évtized legnagyobb durranása a kreatív játékok között - most pedig csak 6990 forintos áron kapható, csak és kizárólag PlayStation 3-ra! A PSP-s akcióink során most nagyon kedvező, 2990 forintos áron lehet megvásárolni a két Star Wars Battlefront, az Elite Squadron és a Renegade Squadron játékokat. A klasszikusabb, lövöldözésre fókuszáló játékmenetet a Renegade képviseli, az Elite Squadron nagy újdonsága, hogy bevezette a stratégiai nézetet is, hogy tényleg ott harcoljunk, ahol szükségünk van ránk! Végül: beleugranál a mozgásérzékeléses játékok világába? Akkor a Move Starter Packot neked találták ki - és most csak 13490 forintba kerül!

NINTENDO WII FEKETE
XBOX 360 SLIM 250 GB MEREVLEMEZZEL


Végezetül: ha nem akarsz venni semmilyen új játékot, ellenben érdekelne valami akciós áron kínált hardver, akkor a Tavaszi Akciónkban Neked is próbálunk kedveskedni a következő ajánlatokkal: fekete wireless Xbox 360-as joy most 7490 forintos, minden eddiginél olcsóbb áron kapható - ha újat akarsz venni, vagy szeretnétek többen egyszerre játszani! Új gépet akarsz venni? Akkor nézzük: 54990 forintos áron vásárolhatsz most Xbox 360 Slim kiadású gépet 250 gb merevlemezzel - brutálisan olcsó, hihetetlenül jó választás ez - gyakorlatilag minden konzolos igényt kielégít! Végezetül: Nintendo Wii is kapható most akciósan - a fekete Wii csupán 44990 forintos áron lehet a Tiéd!

Akciónk a készlet erejéig, illetve annak visszavonásáig érvényes!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-04-07 19:16:41
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére