Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Konzolok Szervize: Új helyre költöztünk!

5010

LÁTVÁNYOS BELSŐ TÉR
Megújult, hatalmas alapterületű üzlettel várunk Téged - az üzlet falaira csodás festmények kerültek, amiken a videójátékok már oly jól ismert szereplői láthatóak. A cél ezzel az volt, hogy egy olyan helyet alakítsunk ki, ahová öröm betérni azoknak, akik fogékonyak a témára, akik szeretik a videójátékokat. Búcsut mondhatunk a statikus falaknak - itt még a külső is jelzi, hogy egy Videójátékos Szentélybe léptél be! A lentebb látható videón magad is meggyőződhetsz arról, hogy amint belépsz üzletünkbe, nem fogod elfelejteni a látványt, amivel találkozol! Reméljük, hogy sikerült létrehozni egy olyan külsőt, ami mellett minden videójáték-rajongó jól érzi majd magát : )
KÉNYELEM MINDENEK FELETT
Az új, a korábbinál jóval nagyobb Konzolok Szervize üzletében nyugodtan nézelődhetsz, körbejárhatod a különböző platformok standjait, és megnézheted a teljes, kibővített Xbox 360-as, PlayStation 3-as, Nintendo Wii-s, PSP-s, DS-es, 3DS-es, sőt: PC-s játékkínálatunkat. Eladóink természetesen továbbra is segítségedre lesznek, ha valami kérdés merül fel - és eközben pedig az üzletben elhelyezett kijelzőn nézheted a legújabb játékok kedvcsináló videóit! Amennyiben segítségre van szükséged, szólj nyugodtan eladóinknak, akik nem csak a Neked megfelelő játék kiválasztásában segítenek, de örömmel segítenek új konzol vagy megfelelő konzol-kiegészítő vásárlásában is! 
MEGKÖZELÍTHETŐSÉG, INFORMÁCIÓK
Ha tudtad, hogy hogyan lehet eddig eljutni a Konzolok Szervizéhez, akkor túlságosan sokat nem kell változtatni a megszokott útvonalon. Az új üzlethelység a Hunyadi Tér 1. szám alatt található, nagyjából 75-100 méterre az előző címünktől. A Konzolok Szervize megközelíthető az Oktogon felől 2-3 perc sétával, illetve közvetlenül a Vörösmarthy Út kis földalatti megállójából kiindulva 1-2 perc séta után már meg is érkeztél hozzánk. Várunk szerettel, hétköznap 10-18, szombaton 10-14 óra között! Ha szeretnéd megspórolni a személyes utat, akkor továbbra is használd nyugodtan weboldalunkat, ahol MSN-en keresztül segítséget kérhetsz, vagy szimplán olvashatod ismertetőinket, rendelhetsz online gépet vagy játékot, amit aztán házhozszállítással másnap már küldünk is! 

Kíváncsi vagy rá, hogy hogyan néz ki üzletünk mozgásban, de most nincs időd benézni? Akkor nézd meg a videónkat, ami nem csak az új külsőt mutatja be, de a remekműveket elkészítő szakemberrel is készítettünk egy interjút, amiben elmeséli, hogy hogyan is készülnek ezek a munkák - illetve magáról a festésről is láthatsz egy videót, ami igencsak tanulságos tud lenni! A falakon látható festések Chlumetzky Gábor munkái, akinek további munkáiról, stílusáról honlapján, a www.r-brush.hu-n találhatsz további információkat (Facebookon ITT található) - érdemes megtekinteni!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-04-07 11:47:14
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére