Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Super Street Fighter IV 3ds ismertető

1319
  SUPER STREET FIGHTER IV 3D EDITION 3DS

 A Street Fighter sorozat hosszú éveken át pihent, mielőtt Yoshinori Ono, a Capcom és a DIMPS csapata újra nem élesztette egy egészen új, korábban még nem látott formájában. A rajongók először kételktedtek abban, hogy a három dimenziós megjelenítés, ami felváltotta a rajzolt két dimenziós grafikát, elég jó lesz egy új Stree Fighter játékhoz: szerencsére azonban olyan forradalmian jó játék született Street Fighter IV néven, amit a mai napig játszanak több százezren. A Street Fighter IV eredetileg Xbox360-ra és PlayStation 3-ra jelent meg - egy évvel az eredeti után pedig megérkezett egy alapjaiban újragondolt, 10 karakterrel kibővített változat, a stílus legjobbjának is tartott Super Street Fighter IV. A Nintendo 3DS bejelentése után a Capcom nagy meglepetése az volt, hogy készül a Nintendo 3DS-es változata a Super Street Fighter IV-nek: majd három tucat játszható karakter, rengeteg játékmód, hihetetlen grafika, multiplayer... mi kellhet még?Nézzük tehát, hogy mit is tartalmaz ez a nagyszerű verekedős játék a Nintendo 3DS tulajdonosai számára! Először is van egy viszonylag letisztult egyjátékos tartalom: árkád, gyakorlás a gép ellen, training lehetőség, survival mód, ahol a cél minél tovább eljutni - és persze nem maradhat ki ebből a változatból sem a Challenge mód. Ebben a játékmódban minden választható karakterrel nagyjából 20-30 különböző kombót kell végrehajtani, a kezdeti egyszerűbb támadásláncoktól kezdve egészen a komplexebb, igazán embert próbáló kihívásokig minden megtalálható itt. Ha harmincöt karakterrel ezt megszorozzuk, akkor láthatjuk, hogy több száz kihívás várja azokat a maximalistákat, akik el akarják sajátítani az összes karakter irányítását. Persze ne érezzük majd magunkat rosszul, ha nem sikerülnének ezek a kombók: a legkomolyabb játékosok tudják csak csuklóból végrehajtani ezeket a támadásokat éles meccsek alatt. A Nintendo 3ds irányításbeli segítséget is nyújt a játékosoknak, hiszen az alsó érintőképernyő egyfajta beprogramozható segítség, amelyet opcionálisan használhatunk, az aktiváláskor elég megérinteni az adott mozdulatsor nevét, és már létre is hozta azt a karakterünk, amennyiben éppen van lehetőség az adott speckó végrehajtására. Ez elsőre nem tűnhet nagy segítségnek, de vannak bonyolultabb mozdulatok (mint például a két teljes kör majd mindhárom ütés/rúgás megnyomása, vagy hasonló extrém mozdulatok), amelyeket nem is olyan egyszerű a d-paddal végrehajtani.. a profik persze eldönthetik, hogy szeretnének-e olyan játékosok ellen játszani, akik ezt a segítséget használják, vagy sem. Egymás elleni játék: akár két egymáshoz közel lévő 3DS-el, akár interneten, a 3DS-es ismerősök friend code-ját megadva is játszhatunk, megfelelő internetkapcsolat esetén - ez pedig abszolút modern lehetőség, ami egy nagyon tartalmas játékká varázsolja az egyébként kifejezetten a többjátékos módra kitalált játékot.

A Nintendo 3DS grafikai képességei bár természetesen valamivel gyengébbek, mint az asztali konzolok esetében, a három dimenziós megjelenítés és a kis képernyő miatt sikerült a fejlesztőknek egy olyan látványvilágot összehozni, ami mozgásban teljesen úgy mutat, mintha a kis képernyőre pakoltuk volna rá az Xbox 360-as vagy a PlayStation 3-as Super Street Fighter IV-et: grafikai problémák itt egyáltalán nincsenek - ami egy nyitócímhez képest elképesztően nagy dolog. Ha tehát egy olyan játékra vágyunk, ami nem csak tartalmas, időtálló szórakozás, hanem egy grafikai erődemonstráció, akkor a Nintendo 3DS-es Super Street Fighter IV a mi játékunk lesz. Mert hiszen maga a játék a tavalyi megjelenéskor mindenhol besöpörte a 9-10 pontokat, az A+ értékeléseket: hatalmas választék van karakterekből, a játékmenet balanszolt, kellően kezdőbarát és egyben profi-csalogató is egyben, a grafika bámulatos, az új pályák gyönyörűek, az online játék pedig élvezetes, már amikor nem próbálunk meg egy, a föld másik felén élő ellenfél ellen játszani, ugyebár. A Super Street Fighter IV 3D március végén bemutatkozik az asztali konzolok mellett a hordozható gépeken is, a leendő Nintendo 3DS tulajok pedig jól teszik, ha alaposan meggondolják, milyen játékkal is szeretnének a legtöbbet játszani - az SSFIV 3D ugyanis nem egy egyéjszakás kalandnak ígérkezik...


Megjelenés: március huszonhetedikén! További információk a Nintendo 3DS-ről és az előrendelésről: IDE KATTINTVA elérheted az ismertetőnket a gépről!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-03-07 17:47:13
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére