Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Need for Speed Shift 2 előzetes, előrendelési akció

1756
NEED FOR SPEED SHIFT 2: UNLEASHED (XBOX 360, PS3)
Készítő: Black Box Studios
Kiadó: Electronic Arts
Megjelenés: 2011.03.31

A Need for Speed sorozatnak 2005 és 2008 között volt egy nagyon rossz időszaka. Ezekben az években általában a rajongók által legkevésbé szeretett részek, a kritikusok által leginkább lehúzott játékok jelentek meg a klasszikus széria nevével fémjelezve. Na nem arról van szó, hogy rossz játékok lettek volna - egész egyszerűen csak nem voltak ANNYIRA jók, amit az ember elvárna egy újabb és újabb autóversenytől. Ezen a trenden most már sikerült az Electronic Arts-nál végérvényesen változtatni: a 2009-es Shift és a 2010-es Hot Pursuit bámulatosan jól sikerült részeknek számít - a Shift a realizmust, a Hot Pursuit pedig az igazi árkád játékélményt helyezi előtérbe. A Shift annyira bejött az EA-nek, és annyian követelték a folytatást, hogy idén március végén már meg is jelenik az: a minden szempontból feltuningolt SHIFT2: Unleashed már csak "alcímnek" használja a Need for Speed-et - a PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt megjelenő rész egy igazán remek kalandnak igérkezik.

A Need for Speed: Shift utódja, a Shift 2 Unleashed folytatja az előd által megkezdett hagyományokat, és a szimulátor stílusba kalauzolja el a játékosokat. A fejlesztők sokat tanultak a Shift-ből, és egy teljesen lecserélt fizikai engine készült el a folytatáshoz - az eredmény pedig elmondásuk szerint még realisztikusabb, még izgalmasabb lett. A játék elkészítésekor az volt a cél, hogy egy, a Forza és a Gran Turismo sorozatokat is meghaladó szimulátor készüljön, ami azért a nap végén élvezhető marad: a fejlesztők szerint ehhez arra van szükség, hogy ne csak az autók számának kissé unalmas versenyébe szálljanak bele, hanem egy kiegyensúlyozott, minden szempontból kiváló játékot készítsenek el. Ennek érdekében kiválasztották a legdögösebb és legnépszerűbb járgányokat: 145 autó kerül be a SHIFT 2 végleges választékába - a fejlesztők szerint ez pontosan elegendő mindenki számára, ennél több kocsira csak egy nagyon, nagyon szűk rétegnek lenne szüksége. Ez a szám a legnagyobb a Need for Speed játékok történetében - versenyezni pedig harmincöt különböző helyszínen tudunk majd.

A (Need for Speed) Shift 2: Unleashed egy pörgős, látványos, továbbfejlesztett multiplayerrel rendelkező autóversenyzős játék lesz, amiben elegendő tartalom van arra, hogy akár egész tavasszal, egész nyáron játsszunk vele: komoly multiplayer játékmódok szerepelnek a versenyezni vágyók számára, bekerült a Hot Pursuitban bemutatkozott Autolog feature, bekerült a sisak mögötti kameranézet, a nappal-éjszaka változása. Hivatalos futamok kellenek? Lesznek: a 2010-es FIA GT1 és a GT3 bajnokságokban indulhatunk, a jól ismert gyártók és kocsik ellen - a grafika pedig még fejlettebb, még látványosabb lett. A fejlesztők itt is nyilatkoztak: választaniuk kellett a 30fps-el futó, de nagyon látványos, a környezetre is figyelő verseny és a 60fps-el futó, szinte csak az autókra fókuszáló grafika között - ők pedig az előbbit választották, hogy a lehető legszebb látvány fogadja majd a játékosokat. A Need for Speed Shift bebizonyította, hogy érdemes új, realisztikusabb irányba terelni a híres szériát - a SHIFT 2: Unleashed pedig minden tekintetben jobb és több lesz elődjénél. Ha csak egy kicsit is szereted a realizmust, ha nem akarsz kimaradni a fergeteges multiplayeres versenykről a barátaiddal, ha friss, dögös, tartalmas autóversenyre vágysz idén tavasszal, akkor az Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra megjelenő Need for Speed Shift 2: Unleashed megfelelő választás lesz! Előrendelőink pedig ezúttal is ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-03-07 10:18:06
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére