Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Nintendo 3DS: az előrendelhető játékok

2563
PRO EVOLUTION SOCCER 2011 3D 3DS

Nincs is annál jobb, mint amikor a kedvenc sportágunk videójátékos változata a zsebünkben landol, úgy, hogy bármikor játszhatunk egy meccset akár utazás közben is! A Pro Evolution Soccer 2011 3D 3DS a népszerű Konamis foci-széria legújabb, 2011-es részét alakítja át hordozható formába. A komoly tartalom és a megannyi különböző opció megmarad a játéknak ebben a részében is, és persze egy egészen új kameranézetet is megtapasztalhatunk a játékban, ami kiemeli a Nintendo 3DS három dimenziós megjelenítését. A Nintendo 3DS immáron tartalmaz egy analóg kart is, így az irányítás is mindenkinek kézre állhat majd minden gond nélkül (emlékezzünk, a 360 fokos irányítás a tavalyi PES-ben debütált, minden eddiginél precízebb passzokat és mozgást eredményezve!) - a látványról pedig annyit tudunk mondani, hogy az eddig látottak alapján egyértelműen a PSP-s focis játékoknál is szebb élmény várja majd a játékosokat. A Pro Evolution Soccer 2011 3D 3DS megfelelő vásárlás azok számára, akiknek ott van a kedvenc elfoglaltságuk között a foci, legyen szó meccsnézésről vagy az aktív focizásról - akár a konzolunk segítségével is.
PRO EVOLUTION SOCCER 2011 3D 3DS ELŐRENDELÉS

LEGO STAR WARS III CLONE WARS 3DS

A Lego Star Wars sorozat már jó néhány éve szórakoztatja az angol nyelvtudással bíró idősebb játékosokat és a fiatalabb, a humoros képi világra vevő játékosokat egyaránt. A sorozat lényege az volt, hogy poénos, de mindenképpen jól játszható formában parodizálja ki a legendás sorozatokat, mint a Harry Potter, az Indiana Jones, vagy éppen a Csillagok Háborúja. A Lego Star Wars III: Clone Wars bámulatos grafikájával és remek irányíthatóságával kiemelkedik a Nintendo 3DS nyitócímek közül. Az eddig látott gameplay videók alapján a játékmenet olyan lesz, amit a nagykonzolos verzióknál is láthattunk: a fénykardozós akció és az ugrásokra, dupla ugrásra építő platform játékelemek is egyaránt benne vannak ebben a változatban is : ha tehát a Csillagok Háborúja a kedvenceid között van, akkor érdemes megfontolni a játék megvásárlását az új Nintendo 3DS konzol mellé! A Lego Star Wars 3: Clone Wars 3D a többi verzióval egyidőben jelenik majd meg, és a jelek szerint a definitív változat lesz a 3D-s grafika és a hordozhatóság miatt.
LEGO STAR WARS EPISODE 3 3DS ELŐRENDELÉS

SUPER MONKEY BALL 3D 3DS

A Super Monkey Ball című SEGA-sorozat a Dreamcast/Gamecube pároson indult hódító útjára nagyjából egy évtizeddel korábban: az eltelt néhány év során pedig joggal érdemelte ki a legtöbb Super Monkey Ball epizód a minden idők egyik legszadistább, legkeményebb kihívásokat felvonultató játék címét. Emberfeletti ügyesség kell a legkomolyabb kihívások teljesítéséhez - a sikerélmény viszont sosem marad el! Majmunk banánokat gyűjtöget, és nagyon vékony pallókon lavírozik végig gömbjében - az irányítás persze a játékosé. A Nintendo 3DS nem csak a különleges, három dimenziós látványvilág miatt lesz egyedi, hanem azért is, mert a gépben lévő mozgásérzékelő szenzor (giroszkóp) miatt a gépet döntögetve is játszhatunk majd a játékkal. Ez pedig azt jelenti majd, hogy a megfelelő körülmények mellett minden eddiginél precízebben, "valósághűen" irányíthatjuk majd a golyót, mintha csak egy papírlap lenne a kezünkben, egy üveggömbbel együtt. Fiatalabb és idősebb játékosok számára egyaránt megfelelő szórakozás lesz!

SUPER MONKEY BALL 3D 3DS ELŐRENDELÉS


A Nintendo egyik legnagyobb meglepetés-játéka a Tamagochi hullámot meglovagoló Nintendogs volt, ami Európában különösen népszerű játéknak számított, több mint tíz milliós eladással. A Nintendogs utódja most Nintendo 3DS nyitócímként jelentkezik majd: március végén megvásárolható lesz a Nintendogs and Cats - három különböző változatban! A Nintendogs and Cats egy igazán különleges, valóban elbűvölő játék, amiben a cél nem a pusztítás, nem a harcolás és nem kell rettegnie a játékosoknak: itt aranyos kutyusukat nevelünk, játszunk velünk, tanítjuk őket különböző trükkökre, szórakoztatjuk egymást - akár van otthon valódi háziállat, akár nincs, a Nintendogs and Cats egy igazán kedves és aranyos, fiatalabb játékosoknak szánt kaland lesz. A játék nem véletlenül bűvölt el mindenkit a Nintendo DS-es megjelenéskor - most még több lehetőségünk lesz, és még szebb grafikát kapunk - a három dimenziós megjelenítés igen komoly előrelépés az előd kezdetlegesebb grafikájához képest. Nagyon egyedi, nagyon szerethető játék ez, egyfajta modern tamagochi - az erre fogékonyak számára kihagyhatatlan játék lesz. A különböző változatokban más kutyust nevelhetünk!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-02-28 10:02:22
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére