Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Találj ki egy szlogent és nyerj egy új játékot

1840


Találj ki nekünk egy rövid (3-4 szavas), hangzatos és divatos szlogent és nyerj egy Dead Space 2-őt vagy egy Bulletstorm-ot! Szeretnénk feldobni arculatunkat egy hangzatos rövid pár szavas szlogennel melyet büszkén tehetünk majd új lógónk alá. Úgy döntöttünk a legjobb tanácsadónkhoz fordulunk, hozzád Kedves vásárlónk és látogatónk. Találj ki nekünk egy rövid szlogent, látogass el Facebook oldalunkra és lájkolj minket, majd a nyereményjáték képéhez hozzászólás formájában oszd meg velünk ötleted.

Ezzel máris sokat segítettél nekünk, de a java még csak hátra van, hisz ha az ötleted lesz a legnépszerűbb rajongóink között, hazavihetsz tőlünk egy Dead Space 2 vagy egy Bulletstorm játékot! Szlogened népszerűségét a jó Facebook divathullámhoz hűen „lájkban” mérjük, tehát amennyiben a Te ötleted kapja a legtöbb lájkot, tiéd a játék! Természetesen trükközni ér: amennyiben szólsz barátaidnak és ismerőseidnek, hogy lájkolják a te ötleted, sokkal nagyobb eséllyel nyerheted meg a játékot. Sőt, ha szeretnél biztosra is mehetsz, hiszen minden ötlet publikus, így folyamatosan látod hogy éppen kinek az ötlete vezet a versenyben.

Amennyiben részt szeretnél venni nyereményjátékunkon kattints a fenti képre, vagy látogass el Facebook oldalunkra közvetlenül az alább címen. Sok sikert kívánunk!

Facebook oldalunk: facebook.com/konzolokszervize

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-02-24 21:18:06
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére