Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Crysis 2: limitált kiadás előrendelőknek, tölthető a demó!

2026
CRYSIS 2 - ELÉRHETŐ A DEMÓ, ELŐRENDELÉS AKCIÓ!

A Crysis 2 konzolon már jelentkezett egy multiplayer, tehát többek által egymás ellen játszható demóval - a mai naptól, március elsejétől azonban elérhető a játékból egy PC-s demó változat is, ami a legendás Crysis folytatásának multiplayer részlegébe kalauzolja el a játékosokat. A két pályát tartalmazó bemutató változattal mindenki megtapasztalhatja, hogy milyen a játékélmény a lehető legjobban kinéző FPS játékban - és kipróbálhatják azt is a játékosok, hogy melyik beállításokkal fut a legjobban a játék az ő számítógépükön. Izgalmas időszak lesz tehát a következő - a PC-re előrendelő játékosok pedig egyéb extrákat is kapnak tőlünk!

>> CRYSIS 2 DEMÓ LETÖLTÉS! (PC)

Azok a játékosok, akik a Konzolok Szervizénél előrendelik a Crysis 2 PC-s változatát, azok a játék LIMITÁLT KIADÁSÁT kapják majd készhez a játék megjelenésekor! A Limitált kiadás a dögös kinézet mellett egy rakás extrát is nyújt azoknak, akik ezt a változatot használják! Nézzük, hogy pontosan miről is van szó:

- Bónusz XP a multiplayerben a Limited Editiont birtokló játékosok számára, hogy bármelyik kaszt fegyverarzenálját már a játék indítása után elérjék
- SCAR Hologram: megtévesztés a multiplayerben - a hologram a játékos képét vetíti a megadott helyre, így felhasználható ez csaliként, vagy egyéb módokon is. SCAR fegyverálca - a legjobb eszköz a fegyverünk még halálosabbá és rejtettebbé tételéhez!
- Platina dog tag - egy igen egyedi dögcédula, hogy még egyedibbek legyünk a játékban! (A Crysis 2-ben több száz ilyen található meg - ez pedig csak így elérhető!)


Érdemes tehát előrendelni a Konzolok Szervizénél a Crysis 2 (PC)-t, hogy a lehető legjobb formában éljük át ezt az egyedi kalandot! Előrendelőink ingyenes házhozszállítást is kapnak ajándékba, így duplán jól járnak. A Crysis 2 PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt március huszonötödikén jelenik majd meg!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-02-22 13:50:56
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére