Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Test Drive Unlimited 2 ismertető, előrendelési akció!

2160
TEST DRIVE UNLIMITED 2
(Xbox 360, PlayStation 3, megjelenés: 2011.02.04 )

Az autóversenyzős játékok piacán kifejezetten nagy a tolongás mostanában. Legyen szó az igazán valósághű játékokról, ahol a Gran Turismo és a Forza versenyez a rajongók kegyeiért; vagy legyen szó az árkád játékokról, ahol a Ridge Racer, a Burnout vagy az új Need for Speed próbálja meg elhódítani egymás elől a hatalmas közönséget - vagy akár kerüljön szóba a rombolást előtérbe helyező műfaj, amiben az idei Motorstorm Apocalypse vagy a tavalyi Split/Second remekelt - és akkor még nem is beszéltünk a megannyi speciális, egy sportágra koncentráló autóversenyzős játékról. Egy ilyen zsúfolt műfajban nagyon nehéz valami újdonsággal, valami eddig nem látott dologgal előrukkolni: talán éppen ezért annyira különleges a Test Drive széria helyzete. A most készülő, de február első napjaiban már meg is jelenő Test Drive Unlimited 2 ugyanis a színtiszta száguldást helyezi előtérbe - de teszi azt annyira egyedien, hogy az első Unlimited hatalmas rajongótábora epekedve várja a folytatást.

 
A Test Drive egy igen régi autóversenyzős széria, aminek fejlesztői az elmúlt két évtizedben próbálkoztak már a szimulációval, az árkád versenyzéssel, vagy éppen az elvontabb, rétegstílusnak számító versenyekkel is: a legsikeresebb azonban mindmáig a Test Drive Unlimited lett, amiben a játék lényege az volt, hogy Hawaii szigetén egy házban luxuskörülmények között, egyre elegánsabb kocsikkal száguldozunk, versenyzünk, élvezzük az autózást magát, és néhol másodpercre pontosan, néhol pedig csak az utazás kedvéért vezetjük az aktuálisan kiválasztott járgányunkat a különböző helyszínek között. A Test Drive Unlimited második része pontosan ezt a stílust tartja meg: maradt a nagy sikernek örvendő koncepció, és maradt a játékmenet is. Ez pedig azt jelenti, hogy ismét lehetőségün lesz arra, hogy testreszabjuk lakásunkat és a vezetőnket (amik mi lennénk ugye, ha lenne több tucat millió forintunk csak az öltözködésre és a külsőségekre) - sőt, a második részben jóval komolyabb lehetőségek közül választhatjuk majd ki a nekünk megfelelő öltözéket, berendezési tárgyat, és autót. A játék nem is lenne igazán új, ha nem kapnánk új helyszínt: a Test Drive Unlimited 2 ezúttal Ibizán játszódik - de ha valakinek honvágya támadna, az elérheti azt is, hogy visszatérhessen Hawaii szigetére is! A Test Drive Unlimited egyik legerősebb része nem is feltétlenül az volt, ahogy a játék kinézett (vannak nála szebb játékok, de ilyen részletesen kidolgozott területtel kevés rivális dicsekedhetett már akkoriban is!), hanem a multiplayer mód, ahol a barátainkkal közösen autókázhattunk akár egymás ellen, akár lazulva, beszélgetve, élvezve az utazás élményét ezen az egzotikus helyen. A második részben 8 játékos utazgathat így együtt Free Roaming módban, gyalogos módon pedig még ennél is többen össze tudunk jönni - és még több játékmód várja azokat, akik akár egyedül, akár többedmagukkal szeretnének úgy autózni, hogy nem versenyekre szabdalt, steril élményt akarnak, hanem a vezetés igazi hangulatát.

A Test Drive Unlimited 2 az elődjéhez hasonlóan egy egyedi, megismételhetetlen élmény lesz Ibiza (és Hawaii) szigetén - a játék megjelenése ráadásul már egyáltalán nincs messze, hiszen Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra a jövő hét folyamán jelenik majd meg. Előrendelni továbbra is érdemes, hiszen előrendelőink ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba, továbbá garantált példányt kapnak, amennyiben időben előrendelik a játékot!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2011-01-27 01:54:47
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére