Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Április-májusi előrendelési akcióink

5828
Magunk mögött hagytuk a telet, lassan a hideg napoknak is vége van: nézzük is meg most, hogy milyen játékok várnak Rád az elkövetkező hónapokban! A most következő cikk pontosan azt szeretné elérni, hogy könnyen és gyorsan választhass a megjelenni készülő játékok között. Ehhez elég, ha annyit tudsz, hogy milyen stílusú játékokat szeretsz - a többit a rövid ismeretőkből el lehet dönteni. Nagyon, nagyon erős lett a videójátékok kínálata már az évnek ebben a részében is, így rossz választás nem igazán van: csupa minőségi, régóta várt játékkal fogunk most foglalkozni. Csapjunk is bele a közepébe!

A most következő felsorolásunkban szereplő játékokban a különböző életkor-besorolás és stílus mellett azért egyetlen közös dolog van: ez pedig az, hogy a játékok ingyenes házhoszállítással rendelhetőek elő nálunk, a múlt karácsonykor előforduló hiányos készletek pedig bebizonyították, hogy nálunk duplán érdemes előrendelni: azok, akik előrendelnek, valós igénylésüket adják le a játékra, a Konzolok Szervizében pedig az előrendelt mennyiség alapján rendelünk: azok tehát, akik előrendelnek, általában mindig biztosan kapnak az első szállítmányból, míg előfodulhat az, hogy várniuk kell. Nézzük tehát, hogy mivel készültek a különböző kiadók 2011 márciusára, áprilisára, májusára!


MICHAEL JACKSON: THE EXPERIENCE  - ELŐRENDELEM! (PS3-RA)

 
 ÁPRILIS 20: SOCOM 4 (PLAYSTATION 3)

A SOCOM Special Forces-ben egy ötfős speciális csapat szupertitkos küldetéseit ismerheted meg. Főszerepben Cullen Gray, akit két dél-koreai és két brit kommandós segít, ötfős csapatod pedig Ázsiában fog a Naga névre hallgató forradalmi terrorcsoport nyomába ugrani, hogy megakadályozza őket az ártatlanok lemészárlásában és a katonai terveik végrehajtásában. A SOCOM mindig is a taktikázásról, az ügyesen megtervezett akcióról szól, ahol csapattársaidnak komplex parancsokat és összetett feladatokat adhatsz, a hangsúly pedig a gondolkodós akción van. Bámulatos grafika, nagyon komoly harminckét fős többjátékos összecsapások és profi lövöldözés: erre számíthatsz, ha előrendeled a PlayStation 3-exkluzív játékot!

SOCOM SPECIAL FORCES - ELŐRENDELEM! (PS3-RA)

MORTAL KOMBAT - ELŐRENDELEM! (PS3-RA)
MORTAL KOMBAT - ELŐRENDELEM! (XBOX 360-RA)

 
 ÁPRILIS 22: PORTAL 2 (PLAYSTATION 3, XBOX 360)

Unod már, hogy a mostanság megjelenő játékokban sosem kell annyit gondolkozni? Eleged van abból, hogy mindig egyenesen mész előre, megjelennek az ellenfelek te pedig csak lősz, csak lősz, újra és újra? Akkor a Portal 2 egészen biztosan segíteni fog Neked: a Valve játékában ugyanis egyetlen fegyvered a gondolkodás lesz. A teljesítendő pályákon elérhetetlen magasságokba kellene ugrani, vagy érthetetlen helyekre kell eljutni: ebben a segítségedre pedig egy olyan puska lesz, ami két teleport kaput tud a falakra tapasztani. Az egyik térkapun bemész, a másikon kijössz. Ennyire egyszerű! Az elv, hogy olyan lendülettel jössz ki a másikon, amivel az elsőbe bementél, mindent megváltoztat.... Készülj fel arra, hogy megcsavarodik a tér, a fent és a lent megcserélődik - és kezdődik egy kaland, amit sosem fogsz elfelejteni!

PORTAL 2 - ELŐRENDELEM! (PS3-RA)
PORTAL 2 - ELŐRENDELEM! (XBOX 360-RA)

 
 ÁPRILIS 22: FEAR 3 - F.E.A.R. 3 (XBOX 360, PS3)

Kellene valami jó kis rettegős élmény a magányos hétköznap estékre? Vagy nincs otthon senki, és szeretnéd megtudni, hogy milyen az, amikor tényleg úgy érzed, hogy a halál szélén táncolsz, valami félelmetes és szinte már sérthetetlen gonosszal a nyomodban? Akkor a FEAR sorozat harmadik része garantáltan megmutatja majd, hogy hogyan kell tisztességes horror-akció kalandban részesíteni a játékosokat - a célpont Te vagy, a bámulatosan szép, és mégis egyszerre horrorisztikus FPS-ben nincsenek biztos pontok, nincsenek tökéletesen bevédhető szobák - a Gonosz pedig egy pillanatra sem fog lankadni! Készülj fel a Sötétség elleni harcra, és tegyél zsebre valami hatásos imát arra az esetre, ha a megfoghatatlan ellenfél mégis utólérne - ez a játék ugyanis nem viccel, ha a rettegésről és a horrorról van szó. A PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt megjelenő játék április végén érkezik: felkészültél a Félelemre?
FEAR 3 (F.E.A.R. 3) - ELŐRENDELEM! (XBOX 360-RA)
FEAR 3 (F.E.A.R. 3) - ELŐRENDELEM! (PLAYSTATION 3-RA)

 
 ÁPRILIS 22: THE CONDUIT 2 (NINTENDO WII)

A Nintendo Wii egy családbarát konzol, egy rakás elképesztően jó, békésebb, gyerekek által ismert és szeretett játékkal. Olyan játékok ezek, amiket az egész család játszhat - mégis, úgy érzed hogy ideje lenne már valami keményebb, felnőttebb szórakozásnak is? Mondjuk a legnépszerűbb stílusban, a belsőnézetes lövöldözés formájában? Akkor a Conduit 2 a Te játékod lesz: a játék fejlesztőcsapata az első résszel bebizonyította, hogy lehet nagyon, nagyon látványos játékot készíteni Nintendo Wii-re is, most a hibáikból tanulva egy még jobb, még élvezetesebb játékot fejlesztenek, amivel egészen biztosan jól fogsz szórakozni, ha szereted az idegen invázió témáját, szeretsz lövöldözni - a SEGA által kiadott Conduit 2 pedig immáron támogatja a precízebb irányítást lehetővé tevő Wii Motion Plus-al ellátott kontrollereket is!
THE CONDUIT 2 - ELŐRENDELEM! (NINTENDO WII-RE)

 
 ÁPRILIS 26: VIRTUA TENNIS 4 (XBOX 360, PS3)

A Virtua Tennis egy legenda, ami a Dreamcast konzolon lépett először be a rivaldafénybe. A Virtua Tennis azt mondja: Gyere, játssz teniszt úgy, ahogy a nagyok is játszanák - anélkül, hogy túlságosan unalmas, fárasztó, vagy akár teljesen felesleges dolgokkal kellene foglalkoznod. A játék lényege az izgalom, az időzítés varázsa, a precizitás és a trükkök ügyes kombinációja: ha szeretnél úgy teniszezni, hogy közben nem várod el a játéktól, hogy a valóságot egy-az-egyben próbálja meg imitálni, akkor a Virtua Tennis 4 (Xbox 360, PlayStation 3) a Te játékod lesz. Igazi, szórakoztató sportjáték ez, egyedül vagy többen játszva egyaránt - ez a rész ráadásul a PlayStation Move-ot és az Xbox 360 Kinectet is támogatja! Ezzel a lépéssel a SEGA elérte, hogy a Virtua Tennis legyen az egyik leginkább családbarát sportjáték, amit bármilyen rokonnak megmutathatsz, és percek alatt már játékra készen állhattok!
VIRTUA TENNIS 4 - ELŐRENDELEM! (XBOX 360-RA)
VIRTUA TENNIS 4 - ELŐRENDELEM! (PLAYSTATION 3-RA)

 
 ÁPRILIS 29: THOR: THE GOD OF THUNDER (PS3,360)

A képregényekből és az azokból készült videójátékok reneszánszukat élik, ez pedig a mostanában egyre több készülő Marveles szuperhősös filmnek köszönhető. Idén a mozikba legelőször a Thor kerül majd: az asgardi Isten, a Villámok Ura bemutatkozik a filmvásznon, a híres Avenger történetét pedig remekül kiegészíti majd a videójáték-változat is. Szereted a Marveles játékokat? Ismered Thor mitológiáját, esetleg gyűjtője vagy a Thor képregényeknek? Akkor a Thor: God of Thunder (Xbox 360, PlayStation 3) egy izgalmas, neked való játék lesz, amit a Thor képregények jelenlegi írója és kreátora, az Iron Man-el Eisner díjat elnyerő Matt Fraction (Uncanny X-Men, Immortal Iron Fist, Invincible Iron Man) felügyel - a játék minősége tehát már most garantált!
THOR: THE GOD OF THUNDER - ELŐRENDELEM! (XBOX 360-RA)
THOR: THE GOD OF THUNDER - ELŐRENDELEM! (PLAYSTATION 3-RA)

 
MÁJUS 20: BRINK (PS3, XBOX 360)

A Splash Damage következő játéka, a Brink egy igazán különleges belsőnézetes lövöldözős fejlesztés lesz. A Brink története egy utópisztikus hatalmas lebegő városban, az Ark-ban két szembenálló fél, a Resistance és a Security harcol a hatalomért, a nyersanyagokért és persze a túlélésért. Ebbe a futurisztikus környezetbe csöppensz majd bele, és a történetet egy maximum nyolc fős csapat tagjaként másokkal co-op módban is végigjátszhatod - az igazi sava-borsa a játéknak azonban a multiplayer, ahol csapatok esnek neki az ellenséges csapatoknak. A Brink egy igazán egyedi belsőnézetes lövöldözős játék, ahol végre nem a megszokott környezetben harcolhatsz, hanem egy futurisztikus, dögös és látványos helyszínen - az pedig már most biztos, hogy a Bethesda garancia a minőségre és a többjátékos mód hosszú hónapokra elegendő szórakozást biztosít. Időutazásra fel!

BRINK - ELŐRENDELEM! (PS3-RA)
BRINK - ELŐRENDELEM! (XBOX 360-RA)

 
MÁJUS  20: L.A. NOIRE (XBOX 360, PS3)
Nyomozni nem könnyű - sosem volt az. Belebújni a gyilkos bőrébe, elképzelni, hogy mi járhatott a fejében, összerakni a különböző, gyakran egymástól teljesen függetlennek látszó nyomokat: nem hétköznapi meló, és nem is a gyenge elmék szórakozása. A maximumot kell majd Neked is nyújtanod, ha az L.A. Noire című játékban bűnüldözőnek állsz, és egy egészen rejtélyes bűncselekmény-sorozat feltárására indulsz. A Rockstar (Grand Theft Auto készítői!) mindig is tudta, hogy hogyan kell egyedi, bámulatos hangulatú, csodás látványú játékokat újra és újra elkészíteni - ez a mostani fejlesztés pedig végre megint valami újszerűt, valami korábban nem látott megoldást alkalmaz. Ez azonban nem egy vasárnap délutáni csendespihenő lesz. Nem egy újabb akciójáték. Készülj fel, hogy nyomozni, gondolkozni, kihallgatni, utazni kell, egy virtuális világban: ez egy felejthetetlen kaland lesz, az már most biztos!


L.A. NOIRE - ELŐRENDELEM! (PS3-RA)
L.A. NOIRE - ELŐRENDELEM (XBOX 360-RA)


TERMÉSZETESEN A LISTA NEM VÉGLEGES, A LISTÁN SZEREPLŐ JÁTÉKOK MEGJELENÉSI DÁTUMA PEDIG BÁRMIKOR VÁLTOZHAT - EBBEN AZ ESETBEN MÓDOSÍTJUK AZT AZ ÚJ DÁTUMNAK MEGFELELŐEN. AZ ÖSSZES ELŐRENDELHETŐ TERMÉKÜNK MEGTEKINTÉSÉÉRT KATTINTS IDE!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-12-23 15:01:33
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére