Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Bulletstorm ismertető, előrendelési akció!

2106
BULLETSTORM
(People Can Fly/Epic Games, Xbox 360/PS3, 2011 február 22.)

A belsőnézetes lövöldözős játékok műfaja az elmúlt években igen komoly változtatásokon ment keresztül. Hol vannak már a régi szép idők, amikor is a történet másodlagos volt csupán, és a fejlesztők legfontosabb célkitűzése mindig az volt, hogy extrém tűzharcokat, idétlen vagy éppen bámulatosan kinéző szörnyek egész hadát küldjék a mit sem sejtő játékosokra? Az utóljára talán csak a Serious Sam által képviselt szórakoztató FPS stílus mára igencsak háttérbe szorult: az Epic Games és a People Can Fly most az EA-vel közösen egy teljesen új játékot készített el, amelynek célja ennek a régi, mókásabb korszaknak az újra felidézése.

 
A Bulletstorm történetén már egyből látszik, hogy egy olyan sztorit sikerült a fejlesztőknek kitalálni, ami leginkább arra jó, hogy lehetőséget adjon a játékosoknak extrém helyszíneken különleges ellenfelek ellen harcba szállni. A távoli jövőben vagyunk, ahol az emberiség már felderítette a galaxis jelentős részét, az űrutazás pedig teljesen hétköznapi és gyors utazási forma. A konföderáció biztonságáért felelős hadsereg, a Dead Echo nem mentes a különféle diplomáciai összecsapásoktól: az egyik ilyen harcban húzza a rövidebbet a csapatunk egyik főszereplője és vezetője, Grayson Hunt, aki végül el is veszti állását, és egy távoli, elhagyatott bolygóra kerül, ahol éveken át csak az itallal hajlandó foglalkozni. A régi csapat néhány tagja pár évvel később összetalálkozik egy igen kemény szituációban - kiderül ugyanis, hogy a bolygót mutáns élőlények egész hada lepte el: eljött az idő a harcra, és a régi sérelmek megfizetésére!

A Bulletstorm, ahogy azt már az első bekezdésben is említettük, nagyon nem akarja komolyan venni magát: az átvezető animációkban eltúlzottan káromkodó kiégett katonák, apuka által kemény, már-már férfiasra nevelt női zsoldosok, konspirációk, és egy rakás mutáns ellenfél: a játék egyrészt görbe tükröt tart a mai nagyon komoly történetek elé, másrészt előkészíti a terepet egy hatalmas, király hangulatú lövöldözésre. A Bulletstormból eddig látott videók alapján folyamatosan szinte megállás nélkül érkeznek majd az ellenségek, mi pedig folyamatosan változatos fegyverek egész seregével lövöldözünk majd. A modern multiplayer játékok "XP-esője" inspirálhatta fejlesztőket, amikor arcade játékhoz hasonólan a Bulletstormban mindenért tapasztalati pont és bónusz-pont jár. Egy ellenfelet legyőzni? Nem nagy kunszt. Egy gránáttal kiütni hatot, nyolcat? Fejlövést fejlövés után bemutatni, úgy, hogy közben nem sebződünk? Ezek már jóval komolyabb, embert kívánóbb feladatok - a Bulletstorm pedig hatalmas bónuszpontokkal jutalmazza a jó teljesítményt, a hihetetlen lövéseket és a szerencsés láncreakciókat, robbantós mutatványainkat. Minél egyedibb módon, minél izgalmasabban tudjuk eltenni láb alól az ellenségeinket, annál több ponttal jutalmaz minket a játék, annál jobbak leszünk - és a játék is annál szórakoztatóbbá válik.Szerencsére a modern trendeknek megfelelően a Bulletstorm nem csak és kizárólag egyjátékos szórakozás. Bár a fejlesztők egyértelműen elképesztő figyelemmel alakították ki a single player üzemmódot, hogy a játékosok ott tanulják meg a különböző fegyverek tulajdonságait, a szörnyek viselkedését, és a játékban használható különleges képességeket. Ezek után pedig már sokkal nagyobb eséllyel fogunk győzni a többjátékos meccsek során, ahol szintén izgalmas, pörgős meccsekre számíthatunk, ahol a legjobb reflexekkel, a legjobb helyezkedéssel, és persze a legerősebb fegyverekkel rendelkező játékosok fognak győzedelmeskedni - de még a legjobb játékosokat is könnyedén meg lehet lepni egy hihetlen szögből érkező alien gránát elhajításával...

A People Can Fly / Epic Games / Electronic Arts játék, a Bulletstorm 2011 február huszonkettedikén jelenik majd meg. Előrendelni természetesen továbba is érdemes a játékot, hiszen előrendelőink ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-12-20 13:19:55
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére