Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Előrendelhető a Marvel vs Capcom 3 - ismertető

3383
MARVEL VS CAPCOM 3: FATE OF TWO WORLDS
(Capcom, Xbox 360/PS3, 2011.02.15)

A kilencvenes évek végén élték aranykorukat a verekedős játékok. Bár a játéktermek hanyatlása ekkor már elkezdődött, a Dreamcastnek köszönhetően megannyi arcade verekedős játék készülhetett el tökéletes átiratban a masinára, hogy aztán később a PS2-re is ellátogasson (vagy extrém esetekben Xbox-ra, vagy PC-re) majd. Ebben a korszakban, a Street Fighter 3rd Strike, a Guilty Gear XX részek, és az egyre gyengébb King of Fighters játékok között egy kiemelkedően látványos és totálisan kiegyensúlyozatlan legenda kezdett el egyre híresebbé válni: ez volt a Marvel vs Capcom második része. A Versus sorozat leghíresebb része bár már lassan tíz éves, mégis egészen a mai napig létezik egy profi közössége, akik rendületlenül gyakorolják a játékot - és sokan követelték a folytatást is. A folytatást, amire egészen 2011 februárjáig kell várnunk: ekkor jön ugyanis a Marvel vs Capcom 3: Fate of the Two Worlds.

 
A Marvel vs Capcom 3 technológiai szempontból modern, játékmenetét tekintve pedig egy újszerű, a régi klasszikus elemeket és a Street Fighter IV-ben bemutatott újdonságokat egyaránt felhasználó verekedős játék. Nagyjából negyven karakter közül választhatunk ki hármat: ebben a játékban ugyanis az elődökhöz hasonlóan hármas csapatok mérik össze erejüket. A három harcos közül egy mindig aktív, a másik kettőt pedig bármikor előhívhatjuk akár egy támadás erejéig, akár egy karakterváltásra is. A háttérben lévő szereplők életereje lassan töltődik újra - ez pedig azt jelenti, hogy nagyon fontos a sérült szereplőinket kivonni a csatából, mielőtt eljönne a bűvös K.O. értük. A játékban nagyjából tehát 20 Capcom szereplő és 20 Marvel szuperhős (és gonosz) szerepel majd. Talán nem lenne könnyű felsorolni minden szereplőt, de érdemes megtekinteni a listát: a Capcom oldaláról olyan nevek szerepelnek majd, mint a Resident Evilből Jill Valentine (DLC-ként), vagy Chris Redfield, a Megaman sorozatból Zero, az Okami csodás istensége, Amaterasu, vagy éppen a Viewtiful Joe főhőse. Természetesen nem maradhatnak ki a Street Fighter szereplők sem: eddig Ryu, Chun-LI és C.Viper van a gárdában - és ha már bunyós széria, a Darkstalkerses Felicia és Morrigan sem maradt ki a csapatból. Természetesen a Devil May Cry is adja magát, itt Dante és Trish közül választhatunk majd. A Marvel oldalán a kötelező Avenger szuperhősök mellett (Amerika Kapitány, Thor, Vasember, Pókember, Rozsomák) az X-Men csapatából is szerepel X-23, Deadpool (X-Force), Storm, vagy éppen az aktuálisan jófiúnak számító Magneto. A gonoszabb szereplők közül pedig találkozhatunk M.O.D.O.K-al, Dr. Doom-al, a Super Skrullal, vagy éppen Shuma-Gorathal - és persze pusztíthatunk Hulk bivalyerős támadásaival is.

A Marvel Vs Capcom 3 egy kiegyensúlyozott, nagyjából azonos erejű karakterekkel operáló verekedős játék lesz, a modern kori követelményeknek megfelelően gyors és elérhető online üzemmóddal, training móddal, és már a játék kezdetén elérhető lesz az összes karakter (az eredeti Marvel vs Capcom 2-ben ez korántsem volt így). A játék bámulatosan néz ki, a szereplők átmenetet képeznek rajzfilm és videójáték között, az effektek képregényesek, az Ultra támadások pedig veszettül látványosak - és persze maga a játék a verekedős játékok rajongóinak több száz órányi szórakozást és kemény gyakorlást ígér majd. Megjelenése február tizenötödikén várható, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt. Előrendelőink ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-12-13 15:41:25
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére