Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Two Worlds 2 ismertető, előrendelési akció!

2409
TWO WORLDS II (TWO WORLDS 2)
(TopWare Interactive, Xbox 360/PS3, 2011)

Konzolokon néhány évvel ezelőtt még igencsak nehéz lett volna egy igazán nyílt, hatalmas szabadsággal kecsegtető szerepjátékot. Az egyetlen ismert és kritikailag is elismert próbálkozás a Bethesda 2006-os játéka, az Elder Scrolls IV: Oblivion volt, amely azonban egyre inkább elavultabb kinézettel bírt - a játékosoknak érthető okokból frissebb példányra lett volna szüksége. A 2007-es Two Worlds egy nagyon egyedi, ötletes szerepjáték volt, ami komoly szabadságot kínált a játékosnak - néhány megoldása miatt azonban mégsem aratott egyöntetű sikereket a játék sem a kritikusok, sem a játékosok körében. Szerencsére a fejlesztők tudták, hogy mit kell javítani, és hosszú évekre elvonultak. Három év alatt sikerült egy nagyon jó minőségű folytatást letenni az asztalra: ez lesz a januárban konzolokra is megjelenő Two Worlds 2.

 
A lengyel fejlesztőcsapat által készített Two Worlds 2 rengeteg csiszoláson, fejlesztésen ment át az elmúlt néhány évben. Kezdjük talán a legegyértelműbb és legnyilvánvalóbb fejlődéssel: a látvánnyal. A játék gyönyörűen néz ki 2010-es, sőt: 2011-es mérce szerint is, változatos helyszínekkel és részletesen kidolgozott szereplőkkel. Ahol kell, sötét hangulatot kapunk, ahol pedig nagyvárosi, nyugodt életérzést kell sugározzon, ott a színekkel és az effektekkel sikeresen el is érik a hangulatváltozásainkat. A Two Worlds 2-ben nincsenek kasztok: a szerepjáték kezdetén kiválaszthatunk bizonyos stílusokat, és azokból kiindulva szintlépésenként változtathatunk újra és újra, igényeink szerint. A páncél az egyik ilyen meghatározó tényező: nehézpáncélban nem fogunk varázsolni - de ha levesszük, és megfelelő intelligenciával rendelkezünk, máris elindulhatunk a mágusok útján. A felszereléseket később felhasználhatjuk különböző fejlesztésekre, így teljesen magunk alakíthatjuk ki, hogy milyen öltözetet és milyen képességeket használunk majd. Bonyolult de átlátható rendszerben különböző speciális hatásokat adhatunk hozzá még a legegyszerűbb varázslatainkhoz is (tűzlabda), hogy aztán teljesen a saját stílusunknak megfelelően játsszunk. A Two Worlds második része tartalmilag is alaposan megnövekedett, hiszen immáron 33 százalékkal nagyobb területet járhatunk be, mint az egyáltalán nem kicsi elődben. A fejlesztők tudják, hogy a multiplatform játékfejlesztések legnagyobb problémája a 360 és a PS3 közötti különbség: a játék grafikus motorja, a Grace három különböző változatban dolgozik, egy a PC, egy az Xbox 360, és egy a PlayStation 3 képességeihez van idomítva, hogy mindhárom eszközön a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa.

Nagyon ritka, hogy a középszerűnél egy picivel jobb játék folytatása ennyire jó, ennyire hangulatos legyen: most úgy néz ki, hogy a Two Worlds 2 lesz 2011 első igazán kellemes meglepetése. A játék már előrendelhető Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, előrendelőink pedig ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba! Megjelenés január első napjaiban!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-12-08 13:00:27
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére