Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a BlazBlue Continuum Shift!

1217
BLAZBLUE: CONTINUUM SHIFT
(Arc System Works, Xbox 360/PS3, 2010)

Nagyon szerencsések ebben a videójáték-generációban azok a játékosok, akik szeretik a régimódi verekedős játékokat, ahol nincs erőltetett sztorimód, nincs mindenféle extra három dimenziós őrület, csak a jó öreg bunyó, egy pályán, két karakterrel. Ezt a klasszikus, embert és gyakorlást kívánó stílust az elmúlt pár évben valamiért újra felkapták: a Namco kihozta a Soul Calibur IV-ett és a Tekken 6-ot, a Capcom pedig két Street Fighter IV epizódot is - ezek mellett pedig februárban jön a Marvel vs Capcom 3, megjelent egy King of Fighters is - és persze itt van a két dimenziós rajzolt műfaj egyik utolsó képviselője, a BlazBlue is. A BlazBlue korábban már megjelent, a mostani epizód azonban kibővített játék, sok-sok javítással és új karakterekkel.

 
A Blazblue: Continuum Shift végre eljutott hát Európába is (az első részre nagyon sokat kellett várnunk - most már szerencsére nem kellett fél évig tétlenül nézni, amíg a japánok és az amerikiak unalomig játsszák a játékot nélkülünk), és tartalmát tekintve bizony igen komoly csomagról van szó. Az eredeti játék alapból nagyon erős volt abban, hogy minden karakter speciális sztori móddal rendelkezett, ahol az átvezető animációk mellett egyre erősebb ellenfeleket kellet legyőzni (így gyakorolhattuk be a jellegzetes mozdulatokat) - és a teljes történet megismeréséhez a Continuum Shift-ben is bizony végig kell vinni a kampányt minden karakterrel, ami több tucat játékórányi elfoglaltságot biztosít majd. Ezek mellett végre normális training mód is bekerült a játékba: itt gyakorolhatjuk be a legalapvetőbb mozdulatainkat, a kombóinkat, és a speciális támadásokat is. A BlazBlue lényege a folyamatos és kitartó gyakorlásban rejlik - ez a játék ugyanis nem egy könnyen megtanulható fajta. A speciális támadásokra költhető energiacsík és az életerőnk mellett menetenként egyszer "beleszakíthatunk" egy folyamatban lévő kombóba, de ezek után nem leszünk képesek ezt megismételni az adott menetben többet - így vigyázzunk, hol és mikor használjuk a mentőőövünket. A játék minden olyan tulajdonsággal bír, ami a komplex 2d-s verekedős játékokhoz kell - van itt többfajta cancel, légiharc, légi blokk, ultra támadások, 1-frame-es kombók... a legjobb vételnek akkor bizonyul a játék, ha van elég kitartásunk, és szeretnénk online mások ellen, vagy élőben ismerőseink ellen játszani. Két sok szabadidővel rendelkező ember és egy BlazBlue: Continuum Shift felejthetetlen élményeket nyújt majd, néhány hét gyakorlás után...

A BlazBlue: Continuum Shift már kapható Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, az alapjátékhoz képest négy bónusz karakterrel és három megvásárolható (DLC) karakterrel. A játék megrendelhető interneten keresztül a lenti linkekre kattintva, vagy megvásárolható személyes átvétellel üzletünkben.
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-12-08 16:11:53
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére