Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Vásárlási tanácsadó - 12-16 éves korosztálynak

2062
A vásárlási tanácsadóinkkal a karácsonyi szezonban hasznos információ-csokrot szeretnénk biztosítani minden vásárlónknak - ezúttal pedig különböző korosztályokra bontva lehet kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb ajándékokat. A most következő összefoglaló a 12-16 éves korosztálynak illetve a "mindenki számára kiválasztható" játékokat tartalmazza - de létezik tanácsadó a 3-7 éves, és a 18 éven felüli korosztálynak készített játékokról is. Reméljük, tudtunk segíteni, és megfelelő ajándékokat sikerül majd kiválasztani!

TEKKEN 6

Verekedős

Hazánkban a játéktermekben való megjelenése óta igazi legendának számít a Tekken 6. Ez a játék volt az első verekedős játék, ami három dimenziós bunyót tudott mutatni, ami különleges, de mégis a valóságra valahol emlékeztető bunyót tudott mutatni, a harcosok egyre szélesebb kínálatával. A PlayStation-korszakban a Tekken 3 korszakalkotóan jó volt, a PS2-es érában pedig a Tekken ötödik része szerzett újabb és újabb rajongókat magának. A Tekken 6 tökéletes ajándék azoknak, akik korábban már játszottak ezekkel a játékokkal, vagy csak szimplán szeretnek olyan játékokkal játszani, amiben egymás ellen nyomjuk, teljesen eltérő, részletesen kidolgozott harcosokkal. Nagyon tartalmas, mély játék ez, amely igazi gyakorlást igényel, a mesterek pedig elképesztő dolgokat művelhetnek. Szabadon öltöztethetjük karaktereinket itt, és az interneten is játszhatunk mások ellen! A játékhoz most különleges, arcade stickes kiadás is tartozik: ezt az ügyes játékosoknak lehet ajándékba adni, akik ezzel a lehető legprecízebb módon irányíthatják majd a harcosaikat (de más videójátékokhoz is lehet használni ezt az eszközt!)

DRAGON BALL RAGING BLAST 2

Verekedős

A Dragon Ball sorozatot talán senkinek sem kell bemutatni: Songoku és barátai kalandjait a kilencvenes évek végén a magyar televíziókban is láthattuk, még jóval az anime-rajongás megjelenése előtt. A Dragon Ball világhírű anime és manga sorozat, amelyet évtizedekkel a megjelenés után is ugyanúgy szeretnek a kicsik és nagyok egyaránt. A sorozat védjegyévé a hihetetlen és persze picit el is túlzott verekedések váltak, így nem meglepő, hogy a Raging Blast 2-ben is verekedni fogunk a gép, illetve más játékosok ellen. Online játékmódokat is tartalmaz, és ideális ajándék, ha a kiszemeltünk ismeri, szereti a Dragon Ball szériát. A Dragon Ball: Raging Blast legnagyobb erénye a hihetetlenül sok válaszható karakter - több tucat szereplő kapott helyet a játékban.CASTLEVANIA LORDS OF SHADOW

Akció-kaland, hack'n'slash

A Castlevania sorozat még a NES/SNES időkben számított igazán ismert szériának, és a több tucatnyi rész mindegyike képes volt hozni azt a különleges dark fantasy hangulatot, amivel megismertük a játékot. Vámpírok, zombik, misztikus ellenfelek, és egy vámpírvadász Belmont - ez volt az a recept, amit minden játék felhasznált. Sokáig nem tudtak három dimenziós játékot készíteni a Castlevania sorozaton belül, ezt az átkot azonban a MercurySteam fejlesztői sikeresen meg tudták törni, a Metal Gear Solid által elhíresült Hideo Kojima tanácsaival és utmutatásaival. A Castlevania a God of War és a Devil May Cry stílusára emlékeztető akció-kaland, fejtörőkkel, igen széles eszköztárral, változatos fegyverekkel, és egy igazán emlékezetes, látványos atmoszférával, környezettel. Ilyen sötét hangulatú, egyedi tempójú és különleges fantasy hack'n'slash szökőévente jelenik meg - ha csak egy kicsit is vonzódunk a stílushoz, akkor nem szabad kihagyni.


MAJIN AND THE FORSAKEN KINGDOM

Kalandjáték, szerepjáték

Miközben egyre népszerűbbek az agyatlan lövöldözésre és az egyre gyorsabb versenyzésre buzdító játékok, azért időről-időre felbukkannak olyan videójátékok, ahol a játékosoknak senki nem szól, hogy "most kell azonnal felpörögnöd!" - éppen ellenkezőleg, kellemes fantáziavilágot tárnak a játékosok elé, ahol nyugalmas tempóban, egy egészen elképesztő világban találjuk magunkat. A Majin and the Forsaken Kingdom ilyen hangulatos videójáték, amiben főhősünk egy hatalmas lény segítségére szorul - parancsokat ad neki, követi őt, illetve kéri, hogy kövessen minket - és persze együtt is harcol vele, ha a helyzet úgy adódik. A Majin a gondolkodni szerető fiatalabb játékosok játéka lesz - csodálatos hangulattal, egyedi látvánnyal és egyedül játszható kampánnyal.


NAUGHTY BEAR

Akció

A Naughty Bear tipikusan az a videójáték, amelyet kifejezetten a "plüssmaci-kedvelő" játékosok számára készítettek el. A történet már-már banálisan egyszerű: adott egy elképzelt világ, egy képzeletbeli szigettel, ahol az összes plüssállat bulit rendez az egyikük tiszteletére - és mindenkit meghívnak, aki csak a közelben van, kivéve a macit, aki rosszul viselkedett. Mit tesz ilyenkor egy jó játékmackó? Nos, a jó játékmackók valószínűleg fogat mosnak, majd alszanak, főhősünk azonban kést ragad, és plüsscafatokká akarja aprítani a buli résztvevőit. Kicsit elborult, lökött játék ez, ahol értelemszerűen valódi erőszakot vagy vért nem igazán láthatunk majd, de a plülssállatok és a valódi fegyverek kombinációja igen mókás, irónikus pillanatokat ajándékozhat majd az erre fogékony játékosoknak.


FINAL FANTASY XIII

Szerepjáték

A Final Fantasy sorozat mindig is azt jelentette, hogy az adott korszak lehető legszebb, legtartalmasabb szerepjátékát kapjuk, japán fejlesztőktől: a Final Fantasy XIII-ra különösen sokat, öt évet kellett várni, az eredmény azonban minden kétséget kizárólag egy nagyon érdekes, nagyon pörgős játék lett. A Final Fantasy XIII-at angolul tudó, szerepjátékokat játszani szerető játékosoknak érdemes ajándékba venni, akik a játékkal egy 40-50 órás kalandot kapnak ajándékba, az tehát garantált, hogy hosszú heteken, akár hónapokon át el tudnak majd szórakozni a játékkal. Fontos, hogy ez nem mászkálós játék vagy akció, itt bizony szükség lesz a gondolkodásra is - többjátékos üzemmód sincs, ez egy egyedül játszható, különleges és egyedi, emellett nagyon látványos történet, bámulatos grafikával. A Final Fantasy XIII ezúttal Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is megjelent - ha mindkét géppel rendelkezünk, akkor PS3-ra érdemesebb megvásárolni, ott valamivel szebb a látvány.


NEED FOR SPEED HOT PURSUIT

Autóverseny (arcade)

Az idei karácsonyi szezon nem maradhat dögös és pörgős autóversenyek nélkül. A szezon legnagyobb pozitív meglepetései közé egyértelműen a HP került. Az EA a 90'es években indított sorozata pár éve nagyot vesztett a népszerűségéből, hiszen az újabb NFS játékok egyre távolabb kerültek attól, ami miatt annyira szerettük őket. Az EA ezt sikeresen felismerte, és megbízta az árkád autóversenyek császárait, hogy készítsenek el egy olyan NFS játékot, ami végre visszatér a régi elődök hangulatához. A "Hot Pursuit" nem akar éjszakai autóversenyzést vagy profi szériaversenyeket kínálni: ebben a játékban dögös és roppant drága sportkocsikkal versenyezhetünk majd a közutakon, a versenybe pedig általában beleszólnak majd a rendőrök is, kocsikkal, helikopterekkel, barikádokkal. Magas tét, eszméletlen tempó, hatalmas ütközések - csodálatos grafika, és tartalmat multiplayer játékmódok: erről szól a játék.


SIMS 3

Szimulátor

A Sims igazi csoda, amelyet a személyi számítógépeken egy elképesztően jól sikerült ötletnek köszönhetően sikerült elkészíteni. A Sims világában ugyanis minden úgy zajlik, mint nálunk: az emberek dolgoznak, próbálnak boldogulni, problémákkal szembesülnek, kapcsolatokat létesítenek - persze erősen leegyszerűsített, de azért mégis összetett videójátékos formában. A Sims 3 is azzal kezdődik, hogy a játékos kiválaszt egy szereplőt, akinek sorsát irányítja, nevelgeti, házat vesz majd finomít, barátságokat sző - mindezt egy virtuális világban. A Sims sorozat főleg a tinédszer lányok és a kreatív fiatalabb fiúk szórakozásává vált az elmúlt években, így ajándékba is főleg nekik ajánlott. Tökéletes szórakozás ez, hiszen ahány újrajátszás, annyi virtuális kaland és élet, annyi egyedi probléma és izgalmas feladat: a Sims 3 erőszakmentes, érdekes és szórakoztató videójáték.
FILM ÉS RAJZFILM ADAPTÁCIÓK

Természetesen nem maradhatnak ki a filmek és rajzfilmek videójátékos változatai sem a listánkból. Ezekről a játékokról annyit kell tudni, hogy régebben joggal féltek tőlük a vásárlók, hiszen gyér, csúnya és gyenge játékokról volt szó -ebben a videójáték-generációban azonban annyira drasztikusan fejlődött a grafika, és olyan szigorúak lettek a kritikusok ezekkel a filmes játékokkal szemben is, hogy már egyik kiadó sem engedhette meg magának, hogy a filmeikből gyenge játékok készüljenek. Lényeg a lényeg: bár továbbra is áll az aranyszabály, hogy ezeket a játékokat különösen akkor élvezi majd a fiatal gyermek / tinédszer, akinek ajándékba szeretnénk adni, ha ismeri és tényleg szereti a filmet. Két átiratról tudunk beszélni, az egyik a Terminator Salvation, ami igazán hiánypótló darab, hiszen a Terminator játékok mostanában kifejezetten ritkák - ez pedig egészen jól sikerült! A másik a Transformers: War for Cybertron, ami a nagyon jól sikerült, minőségi játékok sorát gazdagítja egyedi képi világával és bámulatos multiplayer játékmódjával - Transformers-rajongóknak tökéletes ajándék lehet!

TRANSFORMERS PS3
TRANSFORMERS XBOX 360
TRON EVOLUTION XBOX 360 TERMINATOR SALVATION PS3
TERMINATOR SALVATION XBOX 360

 

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-12-06 18:01:32
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére