Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Dead Space 2 ismertető, előrendelési akció!

1837
DEAD SPACE
(Visceral Games / EA , 2011)

A Visceral Games csapatától számos igen látványos és akciódús játékot kaptunk az elmúlt tíz év során. A James Bond szériából is kivette részét anno, de nekik köszönhetően játszhattunk többszörösen a Godfather maffiavilágában, és Dante Infernoját is ők dolgozták fel számunkra, hogy a pokol bugyraiba alámerülhessünk. Hogy a látványos grafikának, az igényes karakter-kidolgozásoknak, vagy a lebilincselő történeteknek köszönhető-e sikerük, nem tudni, de az Electronic Arts nem véletlenül kebelezte be ezt a csapatot is. Több játékuk is kasszasiker lett, legnagyobb ismertséget és elismerést talán épp a Dead Space első része hozta el számukra.

 
Isaac Clarke, a Kellion hajó egykori mérnöke kómából ébred. Az Ishimura fedélzetén elég atrocitás érte ahhoz, hogy épelméjűségén is apró csorba essen. A Red Marker okozta mutáció, ami a hajón fogadta triójukat, kellő pusztítást végzett ahhoz, hogy Isaac-éknak minden pisszenésre adrenalin szökjön a vérébe. A Marker okozta mutáció immár a Sprawl űrállomáson is felüti fejét, ami harcedzett tudósunknak is okoz egy csöpp fejtörést. Elérkezett az idő, hogy másodjára is bizonyítson az emberi faj nevében. Új fegyverek, új kihívások és brutálisabb ellenfelek fogadnak bennünket. Az űrállomás ezúttal egy jóval tágasabb teret teremt, lakóinak száma sokszorosa az első részben megszokott űrhajóénak. Ebből következik, hogy a veszélyeztetettek száma is hatványozott, így ellenfelek is akadnak majd bőven. A Dead Space 2 egy kifejezetten látványos akcióhorror, az EA tökéletesen megtalálta a módját, hogyan egyensúlyozzon úgy a határon, hogy közben a sci-fi és az akciójátékok kedvelőit is magához láncolhassa. Tágasabb terek, hosszabb üresjáratok, és hátborzongató hanghatások kísérnek utunkon, a Necromorphok mennyisége pedig arányosan eloszlik utunk során, ahogy főhősünk halott barátnőjéről szóló rémálmokkal cifrázott napjain mindent megtesz azért, hogy visszaverje a brutális fertőzést. A játék során döntéseinkre van bízva a cselekmény, Isaac sérült elméje, vagy a valóság az, ami épp ránk támad, két dolog viszont egészen biztosan garantált: a feszült idegrendszer, és a görcsös figyelem, hogy biztosan izgalmas órákat kapjon az adrenalin függő horror-rajongó. Az ellenfelek mennyisége mellett új fajokkal is találkozunk, gondolkodó, fejlett intelligencia az, ami csapdába is csalhat bennünket. A fejlesztőnek köszönhetően immáron gyorsabb, simább irányítás, pontosabb célzás és még izgalmasabb játékmenet mellett lehetőségünk van társainkkal multiplayer módban szövetséget alkotni.

A Dead Space 2 várhatóan jövő év januárjában már polcainkon lesz, így érdemes lassan készíteni az idegrendszerünket és élesíteni reflexeinket. Megjelenik PS3, Xbox 360 és PC felületekre egyaránt. Előrendelőink ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-12-06 19:57:51
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére