Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent az Assassin's Creed Brotherhood!

1653
ASSSASSIN'S CREED BROTHERHOOD
(Ubisoft, 360/PS3/PC, 2010)

Az év 2012. A nem is olyan távoli jövőben Desmond Miles kicsiny csapatával Monteriggioni városába menekül, hogy az elhagyatott Auditore Villában ismét üzembe helyezze az Animus 2.0-át, melynek segítségével Desmond genetikus emlékei alapján a nem is olyan távoli múltba röpítse őt. 1499-be, hogy újra Ezzio Auditore-ként tehessen igazságot saját szívében. A történet pontosan ott folytatódik, ahol Az Assassin’s Creed 2 véget ér: Ezio nagybátyjával, Marioval Monteriggioniba megy, de hamarosan a Borgia család leszármazottjai támadást intéznek a város ellen. A támadás felülmúlja az Assassinok erejét, Mario életét veszti, és Monteriggioni városának fénye hanyatlásnak indul. Ezio családjával elmenekül, és elhatározza, Rómába utazik, hogy visszaállítsa az Assassinok szövetségét, és megsemmisítse a Templomos hatalmat, és legújabb ellenfelét, Cesare Borgia-t.

 
A Ubisoft idén tovább fokozza a tökéletes látvánnyal és történettel operáló játék élményét, a Brotherhood során még több fegyverrel, még több módon, még több helyszínen lesz lehetőségünk bizonyítani rátermettségünket, továbbra is a szokásos, lopakodós, becserkészős módon. Természetesen a történet sem hagy maga után kívánalmakat, a kiadó ígéretei szerint legalább olyan élményben lesz részünk, mint az előző epizód során. A játék az előzményének motorjára épül, így a már megszokott irányítás öröklődik tovább a folytatásban is. A történet szerint Ezio immáron Assassin mester, így a játékban lehetőségünk lesz az Assassin tanítványok irányítására, támogatására is. Az adott tanítványok mellett a testvériség új tagokkal bővíthető, a történet során a megtisztított városokban toborozhatunk újabb embereket szövetségünkbe. A tanítványokat Európa szerte küldetésre küldhetjük, vagy ha épp ráérnek, segítségül is hívhatjuk őket saját küldetésünkbe. A tanítványok megjelenése személyre szabható, a küldetések során tapasztalati pontokat gyűjtenek, és fejlődnek, mint a saját karakterünk. Harci tréning során harci skilljeik fejlődnek, de a tapasztalatlanabbak el is hullhatnak egy keményebb küldetés során. Ezzio menedzsmentjének legfontosabb tagja, az előző részben már megismert, és sokunk által meg is kedvelt Leonardo. A fiatal Da Vinci mester újabb és újabb agyszüleményeinek már az előző epizódban is nagy hasznát vettük, ezek tárháza a Brotherhood során ismét bővül. Hogy hogyan használjuk ki az új nyílpuskákat, mérgezett dárdákat, vagy gyorsan ható mérgeket, az már csak rajtunk múlik.
Az új epizódban a játszóterünket is kibővítették, az eddig megismert hatalmas terep után most megismerhetjük az igazi Rómát, ami teljes egészében bejárható, beleértve a Vatikánt is. Csak Róma városa háromszor akkora méretű, mint az előző rész legnagyobb városa, Florence. Hogy ezt teljes egészében kihasználhassuk, az ellenfeleink agresszívabbak, és okosabbak lettek, a saját harci képességeink pedig bővültek. Gyorsabb, látványosabb, hatásosabb támadások, szimultán fegyverhasználat, több ellenfeles harcjelenetek. A sok más újítás, az izgalmas storymode és hihetetlen játékélmény mellett a Brotherhood talán legfontosabb adottsága a Multiplayer mód, amiben a játékosok csapatokban játszhatnak egymás ellen. A négy különböző többjátékos játékmód izgalmas délutánokat adhat, amiben két játék sohasem lesz egyforma. A karakterek személyre szabhatók és szintlépésre is képesek. Az Assassin’s Creed: Brotherhood magában foglal mindent, amit egy játékkal kapcsolatban elvárhatunk: látvány, történet, izgalom, lopakodás, taktika, szövetség. Ezio Auditore da Firenze történetét át kell élni mindnyájunknak. Nem menekülsz, nem bújhatsz el.

DA VINCI KIADÁS (2011.03.25 megjelenéssel) ELŐRENDELÉS, ADATLAP:
ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD DA VINCI EDITION PS3
ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD DA VINCI EDITION XBOX 360


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-11-18 23:59:18
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére