Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Assassin's Creed Brotherhood előzetes, előrendelési akció!

1814


Az Assassin's Creed mindenképpen az aktuális konzolgeneráció egyik legnagyobb sikertörténetévé vált a második résszel. Az első rész kiváló grafikájával, hatalmas játszótereivel és a korabeli épületek ábrázolásával, egyedi helyszínválasztásával kiemelkedett az átlagból - mégis a játékosok és a kritikusok egyaránt fel tudtak sorolni egy rakás olyan dolgot, amit meg kellene változtatni egy esetleges folytatásban ahhoz, hogy a sorozat a legjobbak közé kerüljön. A meglepetést az jelentette, hogy a második rész, a tavalyi Assassin's Creed 2 valóban megtette azt, amit vártak tőle: minden elképzelhető fronton javított elődjén. Sokkal változatosabb játékmenet, még hihetetlenebb grafika, és mindezek tetejébe egy teljesen új környezet: a középkori Itália. A játék mai napig a legjobbak közé tartozik, bárki elmerülhet benne, aki szereti a lopakodást, az akciót, és a szokatlan témaválasztásokat. A fejlesztők persze nem pihennek, és ősszel megjelenik a következő rész a sorozatban, ami újabb komoly bővítésekkel fogja továbbfejleszteni a sorozatot: novemberben jön az Assassin's Creed : Brotherhood.Az Assassin's Creed: Brotherhood ezúttal marad a középkori Itáliában, ami a környezetet illeti, a helyszín azonban ezúttal nem más lesz, mint Róma. Ahogy minden eddigi Assassin's Creed játék esetén, úgy itt is egy igen komoly, legalább tizenöt órás egyjátékos kampányra kell majd számítanunk, amiben egy igen komoly összecsapásnak lehetünk részesei a Templomosok és az Assassinok erői között - nem kímélve a csodás városkát sem. A játék a második rész továbbfejlesztett grafikus motorját használja majd - azok, akik megszokták a második rész szépségét, nyugodtan várhatják a folytatást, hiszen legalább ennyire szép játékról van szó ezúttal is. A játékmenet a finomított formájában persze megmarad annak, amit legutóbb megismerhettünk: mászkálás, rejtőzés és akció ügyes keveréke, ahol könnyedén elmenekülhetünk az üldözőink elől, vagy éppen különböző furfangos módon tehetjük el az őröket láb alól - és persze ezúttal is nagy hangsúly lesz azon, hogy a járókelők is élethűen akadályozzanak, ha úgy adódik, és segítsgéünkre legyenek, ha szeretnénk elvegyülni. Nem véletlen a Brotherhood alcím: a játékosnak ezúttal lehetősége lesz arra, hogy más Assassinokat menedzseljen, feladatokat adjon nekik, nyomon kövesse fejlődésüket. A Brotherhoodban bemutatásra kerülő új szereplők, a csoportos akciózás nem véletlenül került persze bele a játékba, a fejlesztők ugyanis végre bemutatják azt, amire igen sokan vártak már: a többjátékos üzemmódot. Az Assassin's Creed Brotherhood többjátékos módjai között olyanok is lesznek majd, mint a két csapatot egymás ellen küldő deathmatch, vagy a sokkal inkább ide illő Assassination, ahol minden játékos egy másik játékost kapja meg célpontként - így igazán extrém helyzetek alakulhatnak majd ki.


Nem csak az ingyenes házhozszállítás lesz az egyetlen előnye azoknak, akik nálunk rendelik elő a játékot: az előrendeléssel  további két bónusz pályát is kapnak a játékban, amelyeket letöltési kód aktiválásával a megjelenés után azonnal aktiválhatnak majd - ez természetesen vonatkozik az Xbox 360-as és a PlayStation 3-as játékosokra is egyaránt ( a PC-s verzió megjelenése jövőre várható). A két pálya nem más, mint a Trajan Market, ami egy védelmi épületekkel megerősített piactér, illetve az Aqueduct, amely föld alatti, Rómától félre eső helyszínen található, és leginkább a különleges felépítés, a sötétebb helyszín és az ötletes külalak miatt lesz emlékezetes a játékosok számára.

ASSASSIN'S CREED BROTHERHOOD

Stílus: akció-kaland/lopakodás
Korosztály: 18 éven felülieknek
Játékidő: 15+ óra
Multiplayer: Van
Kiadó: Ubisoft
Fejlesztő: Ubisoft
Platformok: Xbox 360, PlayStation 3, PC
Megjelenés: 2010.11.19 (2011. tavasz: PC)

Előrendelőink ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba, illetve minden előrendelő két bónusz helyszín letöltési kódját kapja meg - csak az előrendelésre vonatkozik ez, később nem jár majd a tartalom a termékhez! így érdemes még most előrendelni, nehogy később lemaradjunk róla! Előrendelés, adatlapok:

- Assassin's Creed Brotherhood előrendelés - PlayStation 3
- Assassin's Creed Brotherhood előrendelés - Xbox 360
- Gyűjtői, Kódex kiadás: Xbox 360 / PlayStation 3


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-10-25 16:53:34
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére