Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Call of Duty: Black ops előzetes, előrendelési akció!

1776
Lassan tizenöt éve annak, hogy megalapították a Treyarch nevű céget, amit pár évvel később a neves Activision be is kebelezett. A csapat nevéhez számos sport– és akciójáték kötődik, nekik köszönhetjük többek közt a Spider-Man sorozatot, és ha ők nincsenek, talán sohasem tanuljuk meg azoknak a látványos és nyaktörő gördeszkás trükköknek a nevét sem, amiket a mai napig nem tudunk a valóságban visszaadni. A Tony Hawk’s Pro Skater sorozat mellett a Treyarch talán legfontosabb alkotására, a Call of Duty széria legújabb, hetedik epizódjára már nem kell sokat várnunk.

A sorozat epizódjain különböző csapatok dolgoztak az évek során, így a sztori és a grafika is látványosan fejlődtek, ahogy az újabb részek elénk kerültek. 2003-ban az akkori FPS – generáció először találkozhatott a Quake III Arena –motorra épült új military akciójátékkal, melyet később PC-re, Mac OS-re, de még Nokia N-Gage-re is adaptáltak. A világháborús World at War, és a napjainkban játszódó Modern Warfare után jön a legújabb történet, a Call of Duty 7:Black Ops, ami különösen azért fontos, mert ez az első nem második világháborús Treyarch COD-játék: a csapat az Infinity Ward gyengélkedésével most bizonyíthatja be, hogy ők is képesek újítani.A széria idei darabja a hidegháborús időkbe röpít vissza minket, természetesen két amerikai hírszerző, Alex Mason és Jason Hudson bőrébe bújtatva kalauzol keresztül az Urál hegységen, Laosz, Kuba és Vietnám területein. A készítő, szakítva az eddig megszokott módszereivel, idén kizárólag a Black Ops –projectre fókuszált, több csapat dolgozott egyidejűleg a különböző játékmódokon. A hitelesség megőrzéséért hidegháborús veterán tanácsadókkal dolgoztak, a látványt pedig az önálló motion capture stúdiójukban dolgozó színészeikkel biztosították. A játékmenet nem meglepő, speciálisan kiképzett gyalogosokkal, széleskörű fegyverarzenált felhasználva gyilkoljunk könyörtelenül, de taktikusan, természetesen a jó ügyet képviselve. A storymódon túl viszont jóval többet kínál a többjátékos játékmód, melyhez mindenképp internetkapcsolat, illetve egy meglévő account is szükséges lesz. A Player Match (Játékos meccs) lehetővé teszi a ranglépéseket, a kapott XP alapján. Ezzel szemben a Wager Match (Tétmeccs) során minden felszerelés előre megszabott, minden játékos ugyanazzal a fegyverekkel indul, és ranglépés sincs. Az újdonság a játékmódok közül a most bevezetésre kerülő Combat Training, azaz harci tréning. Ez a játékmód hasonlít az on-line többjátékos módhoz, annyi különbséggel, hogy mesterséges intelligencia által irányított ellenfelekkel küzdünk. A fejlesztő azoknak javasolja a Combat Traininget, akik szeretnék érezni a többjátékos módot, mégsem szeretnének azonnal a „nagyok” ellen játszani. A negyedik játékmód a Private Match, azaz privát meccs, melyben teljesen személyre szabható a karakter, az ő fegyverzete, és a szabályrendszer is.A Black Ops a látványos vizuális elemek, az új fegyverzet, és játékmenetek mellett visszahozza a zombi módot, lehetővé teszi, hogy a játék során az XP mellett COD pontokat szerezhessünk, amiket beváltva később teljesen személyre szabhatjuk a karakterünk megjelenését, felszerelését és fegyverzetét. Ha ez még mindig nem lenne elég, a Call of Duty: Black Ops elérhető lesz 3D –s térhatású játékmódban, az erre alkalmas HD-képes megjelenítőkön, minden játékmódban, minden játékos számára. A játékot nézve már csak az az egy kérdés merülhet föl az emberben: Hová fejlődhet még?

CALL OF DUTY: BLACK OPS

Stílus: FPS
Korosztály: 18 éven felülieknek
Fejlesztő: Treyarch
Kiadó: Activision Blizzard
Játékidő: 8-10 óra (kampány) + multiplayer
Többjátékos üzemmód: van
Megjelenési dátum: 2010.11.09

A játékot előrendelők garantáltan hozzájutnak a megjelenés napján a Call of Duty-hoz, illetve ingyenes házhozszállítást is ajándékba kapnak! A játék több kiadásban érkezik, normál, extrákkal teletömött hardened edition, és a legkomolyabb Prestige kiadás:

Normál kiadás adatlap, megrendelés: (PC/360/PS3)
Hardened edition adatlap, megrendelés: (360/PS3)
Prestige edition adatlap, megrendelés: (360/PS3)
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-10-13 14:57:44
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére