Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Szeptemberi játékmegjelenések - összefoglaló!

914
Újonnan induló rovatunkban minden egyes hónap első napjaiban átnézzük az adott hónapra megjelenő játékok listáját, felsorolásszerűen és valamivel részletesebben is, így mindenki felkészülhet arra, hogy milyen megjelenések lesznek esedékesek az adott hónapban. 2010 szeptemberével kezdjük - beindulni látszik az őszi szezon, amely az első és legfontosabb időszak a videójátékos kiadók számára: szeptember és november között van az összes nagy videójáték időzítve, hogy a karácsonyi pörgés kezdetére már minden elérhető legyen az ajándékozó szülők és gyermekek számára egyaránt. A szeptember ilyenkor szokásos módon már pörgős, de azért nem annyira, mint az október vagy a november - nézzük, mire lehet számítani:

   


A szeptemberi hónap a Nintendo megjelenésével, a Metroid: Other M-el vette kezdetét. A Team Ninja és a Nintendo közös fejlesztése a régóta pihentetett Metroid széria következő darabja, amiben ezúttal nem belsőnézetes lövöldözésre kell számítani, hanem a belső és külső nézetet egyaránt keverő akciójátékra. Szeptember harmadikán jelenik meg a a Ubisoft következő repülőgépes lövöldözése, az igen minőséginek igérkező Hawx 2 - még több repülőgép, még látványosabb grafika, még tartalmasabb küldetések várják a levegőbe vágyó játékosokat. Ezek után a szeptember tizedikével kezdődő héten igazán sok megjelenésre lehet számítani. A PlayStation Portable tulajdonosai joggal várhatják a Kingdom Hearts soron következő darabját, a tartalmas és hangulatos Birth by Sleep-et, az Xbox 360 és PlayStation 3-tulajok pedig a Spider-Man: Shattered Dimensionst vehetik a kezükbe - Pókember ezúttal négy különböző stílusban harcol a gonosszal, négy különböző játémenettel. Xbox 360-exkluzív megjelenés még a szintén ekkor érkező Ninety-Nine Nights 2, ami a Dynasty Warriors-féle hatalmas seregeket megmozgató hack'n'slash játékok kedvelőinek ajánlott. Szeptember tizennegyedike fontos dátum: ekkor jelenik meg az ősz egyik legnagyobb dobása, a Bungie utolsó és egyben leginkább grandiózus Halo-fejlesztése, az Xbox 360-exkluzív Halo Reach. Új multi, új kampány, még szebb grafika, epikus harcok: a Halo visszatért, és teljes fényében pompázik. Szeptember közepén érkezik a Sony alternatív irányítási metódust ígérő kiegészítője, a mozgásérzékelős PlayStation Move - több különböző csomag lesz elérhető hozzá attól függően, hogy kinek van már meg otthonában a PlayStation Eye kiegészítő, amire szükség lesz a Move használatához. Szeptember tizenhetedikén érkezik a Front Mission Evolved, ami a régi Snes-es időkben indult stratégiai robotos játék stílust váltó utódja: itt a robotok maradnak, a stratégia helyét azonban a kőkemény akciójelenetek veszik át.

   


Szeptember huszonnegyedikével útnak indul a legkeményebb hét a szeptemberi megjelenések szempontjából: öt  különböző játék kerül majd üzletünk polcaira. A Namco Bandai is szeretne egy szeletet az akciójátékok tortájából, és különös hangulatú Quantum Theory-ját küldi a ringbe. A zenés játékok rajongói egy minden eddiginél rockosabb, keményebb zenei kínálatát nyújtó Guitar Hero: Warriors of Rock-al játszhatnak majd, amiből több különböző csomag is elérhető lesz már megjelenéskor. A Capcom előrébb hozta a korábban októberre várt Dead Rising 2-jét: sok-sok zombi, harc a túlélésért, multiplatform izgalmak: erre lehet számítani a klasszius Dead Rising folytatásában. A sportjátékok rajongói a Formula 1 videójátékos változatával szórakozhatnak: a Codemasters műhelyében évek óta készül a játékváltozat, amiben minden megtalálható, ami a Száguldó Cirkuszhoz hozzátartozik. A Pc-s játékosok pedig megkapják végre a Square Enix új masszívan multiplayer online szerepjátékát, a Final Fantasy XIV-et. Új világ, új grafikus motor, az átlagos MMO-któl továbbra is nagyon eltérő játékmenet: a XI rajongói biztosan imádni fogják. A hónapot egy kihagyhatatlan sportjáték zárja: szeptember végén ugyanis megjelenik a FIFA 11, személyre szabható stadionokkal, még élethűbb játékosokkal, finomított mesterséges intelligenciával, komoly és aktuális tartalommal!

   


Köszönjük a figyelmet - most pedig következzen felsorolásszerűen, hogy milyen játékokra lehet számítani és milyen megjelenési dátummal. Fontos megjegyezni, hogy a megjelenési dátumok még ilyenkor, a megjelenéstől számított 1-2 hétben is módosulhatnak egy-két napot, esetleg néhány hetet - ezt mindig jelezzük, a megjelenési dátumok pedig megtalálhatóak minden játék adatlapján. Előrendelni továbbra is érdemes, hiszen nálunk a játékot előrendelők ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba!

Metroid: Other M 2010.09.02 Ismertető
Tom Clancy's HAWX 2 2010.09.03 Előzetes
Ninety-Nine Nights 2 2010.09.10 Ismertető
Spider-Man: Shattered Dimensions 2010.09.10 Előzetes
Kingdom Hearts: Birth By Sleep 2010.09.10 Előzetes
Halo Reach 2010.09.14 Előzetes
PlayStation Move 2010.09.15 Előzetes
Front Mission: Evolved 2010.09.17 Adatlap
Dead Rising 2 2010.09.24 Előzetes
Formula 1 2010 2010.09.24 Előzetes
Guitar Hero: Warriors of Rock 2010.09.24 Adatlap
Quantum Theory 2010.09.24 Adatlap
Final Fantasy XIV Online 2010.09.27 Adatlap
Fifa 11 2010.09.30 Előzetes


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-09-02 17:15:53
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére