Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Új előrendelhető játékok

1372
Folyamatosan bővülő előrendelési kínálatunk új darabjaira szeretnénk felhívni a figyelmet. Az idei ősz, ahogy azt már megszokhattuk, a karácsonyi szezon előtt igazán kemény lesz a videójátékok frontján - a főoldalon lévő Őszi összefoglalónkban szinte minden fontos címet felsoroltunk, a mostani bővítések és változtatások azonban külön is figyelmet érdemelnek. Nézzük, hogy a legnagyobb címek mellett milyen játékmegjelenéseket lehet már most előrendelni:

 
Spider-Man Shattered Dimensions (2010.09.07)

A Spider-Man Shattered Dimensions az Activision reakciója a tavaly hatalmas sikereket elért Batman: Arkham Asylumra. Pókember neve még mindig jól cseng a videójátékos körökben, még akkor is, ha az elmúlt néhány játék nem teljesített úgy a kasszáknál és a kritikusoknál, ahogyan kellett volna. A megoldás ezúttal az, hogy a játékmenetet helyezik előtérbe, és nem a kitalált sztorit - erre pedig a Shattered Dimensions azzal az egyedi ötlettel játszottak rá még inkább, hogy négy különböző világ Pókembere szerepel egyetlen játékban, és minden egyes világ más és más színvilággal és feladatokkal rendelkezik. A "Csodálatos Pókember" a kilencvenes években nálunk is futó képregény világát dolgoza fel, ugrándozással és akcióval, a Noir a fekete-fehér, borús hangulatú, lopakodásra építő kalandot adja, a 2099 pörgős légiharcokat és hipermodern eszközöket, míg az Ultimate Spider-Man a Szimbióta képességeit és a sötétebb hangulatot garantálja.

ELŐRENDELÉS:
XBOX 360-ra
PLAYSTATION 3-ra

 
Quantum Theory (2010.09.24)

A Quantum Theory világában egy különleges vírus pusztít, amely elképesztő mutációkat indít meg azokban, akik megfertőződnek. Egy hatalmas torony a fertőzés központja, a katonáink pedig maguk is fertőzöttek, így vészesen fogy az idejük, hogy megtalálják az egész veszedelemnek a forrását, és egyben megoldják saját életüket is veszélyeztető rejtvényt. A Quantum Theory A Tecmo/Koei páros által készített akciójáték, ahol az ügyességünkre, a fedezékek kihasználására, a változatos fegyverekre lesz szükség a továbbjutáshoz. A játék PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra egyaránt megjelenik majd, a fejlesztők pedig igyekeznek kiemelni a látványos, sajátos képi világú grafikát és a hangulatos zenei aláfestést - az akciójátékok piacán mindenképpen egy érdekesebb játékot várhatunk a Quantum Theory személyében.

ELŐRENDELÉS:
XBOX 360-ra
PLAYSTATION 3-ra

 
Sonic Colors (2010.11.12)

A Sega már többször megpróbálta ismét sikerre vinni a három dimenziós Sonic játékait, de a Sonic Adventure 2 óta nem sikerült nekik az, hogy egy igazán jó minőségű, élvezhető, bugoktól és irányítási problémáktól mentes három dimenziós Sonicot adjanak ki. Most ez megváltozni látszik: a Sonic Colors Nintendo Wii-re nagyon gyors tempót, végre ötletesen kitalált extra képességeket és valódi Sonic-hangulatot tartalmaz - bámulatos grafikája, jó irányítása és a végre ismét csak Sonicra koncentráló játékmenete miatt nem csoda, hogy az összes kiállításon, ahol kint volt (legutóbb a Gamescomon) az őt kipróbálók pozitív csalódásról számoltak be. Végre itt a következő klasszikus Sonic?

ELŐRENDELÉS:
NINTENDO WII-re

 
Vanquish (2010.10.22)

A Vanquish a Platinum Games következő fejlesztése - a játék rendezője pedig ezúttal az a legendás Shinji Mikami, akinek nevéhez fűződik a Resident Evil sorozat több főbb epizódja is, legutóbb például a legjobbnak tartott Resident Evil 4-el forradalmasította az akciójátékok műfaját. Ezúttal is hasonló bravúrral próbálkozik, a Vanquish ugyanis a manapság divatos külsőnézetes akciójátékok közé sorolható, de kifejezetten gyors tempója, a robotos, steril science fiction világa és a változatos akciójelenetei miatt nem nevezhetjük hétköznapi darabnak. A Bayonettával világhírűvé vált Platinum Games ismét nagy dobásra készül - a játék pedig már idén megjelenik.

ELŐRENDELÉS:
XBOX 360-ra
PLAYSTATION 3-ra


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-08-26 12:34:45
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére