Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Spider-Man Shattered Dimensions előzetes, előrendelés

2033
A Pókemberes videójátékok már az 1999-es, 2000-es évek óta nagy sikernek és népszerűségnek örvendtek. A híres Neversoftos Spider-Man igazi klasszikusnak számított a maga idejében, ami megalapozta a széria későbbi részeinek sikerét. Sajnos azonban nem lehet azt mondani, hogy minden egyszerű és nagyszerű a sorozat számára: a későbbiekben sok-sok különböző stílussal próbálkoztak, legtöbbször elmentek a Grand Theft Auto "pókjelmezben" koncepció felé, az újabb és újabb Spider-Man játékok azonban egyre kevésbé voltak sikeresek és jó minőségűek. Az Activision be is jelentette, hogy egy időre jegeli a sorozatot, amíg nem találja meg a megfelelő ötletet a játék számára. Tavaly a Batman Arkham Asylum sikerei (mind anyagi, mind kritikai értelemben) után nyilvánvalóvá vált, hogy lehet jó és népszerű játékot csinálni a képregényhősökből is: az Activision idén szeptemberben a Spider-Man: Shattered Dimensionssel próbálkozik majd. A játék különlegessége, hogy négy különböző Pókember-világot, négy különböző játékmenetet, négy teljesen különböző stílust ötvöz egy játékban. Nézzük, milyen világokra és mire kell pontosan számítani:

AMAZING SPIDER-MAN
ULTIMATE SPIDER-MAN
Az Amazing Spider-Man az egyik legnépszerűbb és mai napig a legfontosabb, legrégebben futó képregénysorozat világára épül. Ebben a világban (ami egyben a hivatalos Marvel univerzum része is, így Pókember a Bosszúállók tagja, vagy bármikor találkozhat az X-Men, esetleg a Fantasztikus Négyes hőseivel) rajzfilmre hasonlító erőteljes színekkel találkozhatunk, és pörgős, akciódús pályákon kell helyt állnunk. Pókember itt szabadon, lendületesen harcolhat, legfőbb fegyvere pedig a hálója, amiből itt különböző eszközöket is tud "készíteni", igény szerint: ez alkotja a harcrendszer gerincét, a változatosságot pedig garantálja. A Marvel néhány évvel ezelőtt kisérletezett a képregények frontján, szükség volt ugyanis arra, hogy a mai fiatalság újra megismerje a cég több évtizede létező hőseit. Minden ilyen új széria az Ultimate (végső) cím alatt futott: a legnépszerűbb kétségkívül az Ultimate Spider Man volt. Az Amazingtől eltérően itt a tini Peter Parker története sokkal emberközelibb, sokkal modernebb volt, a modern technika kihasználása mellett a jóval drámaibb ellenségekre is gondolhatunk itt. Az Ultimate Spider-Man játékváltozatában a Szimbióta (Venom) adja a kosztümöt, mi pedig látványos támadásokkal, "darkos" hangulatban küzdhetünk meg az ellenfelekkel.

SPIDER-MAN 2099 SPIDER-MAN NOIR
A Noir-hoz hasonlóan a Spider-Man 2099 is egy igazán különleges világban játszódik: az Amazing Spider-Man "világában" járunk, száz évvel a jövőbe ugorva, ahol hatalmas megakorporációk vezetik a világot, és ahol a technológia elképesztően fejlett szinten van. Itt egy remek tudós, Miguel O'Hara a történelmi Pókember eszméjét szeretné újra előhozni valamilyen formában - és így jön létre a Spider-Man 2099-es változata, egy aktuális baleset segítségével. Hipermodern környezet, nagyon nagy tempó, zuhanások, látványos akrobatika, és minden eddiginél modernebb kosztüm: ezt várhatjuk majd a 2099-es pályákon. A Spider-Man 2099 bejelentése volt talán a legnagyobb meglepetés. A Spider-Man Noir egy igazán különleges alternatív képregényvilág, amely 1933-ban, a gazdasági világválság utáni időszakban játszódik, az Egyesült Államokban. Itt természetesen az általunk már ismert főgonoszok (mint pl. Norman Osborn, a Zöld Manó, vagy Kraven, a Vadász) korabéli, az adott korszakhoz igazodó változataival kell szembeszállnunk. Itt Pókember nem hagyatkozhat a nyilt téri összecsapásokra, az ügyes helyezkedésre, a settenkedésre, tehát úgy általában a lopakodásra kell támaszkodnia a továbbhaladáshoz. A Noir világ sötét stílusával kiemelkedik mind a négy világ közül - és Pókember kosztüme sem éppen hétköznapi.


A szeptemberben megjelenő Spider-Man: Shattered Dimensions tehát ezeket a különböző világokat teszi majd össze, a történet szerint úgy, hogy minden világ főgonosza egy-egy darabhoz jutott hozzá egy nagyon erős varázstárgyból, a feladatunk pedig az, hogy megakadályozzuk a darabok egyesítését, minden Pókembert a saját erejének felhasználásával, saját világának szabályait kihasználva. A változatossággal tehát nem lesz gond, a fejlesztők pedig a közös belsőnézetes bunyós elemek mellett igyekeztek minden játékmenetet élvezhetővé, valóban egyedivé tenni. Hamarosan kiderül, hogy mekkora sikerrel történt mindez, a tavalyi Batman bebizonyította, hogy nem kell negatívumként gondolni arra, hogy ha egy játék főhőse képregényekből ismert szerplő, nem pedig valami teljesen új fazon - a Spider-Man: Shattered Dimensions-nek minden esélye megvan arra, hogy ismét egy nagy meglepetésként robbanjon be a köztudatba. A játék PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkezik, előrendelőink ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba!

SPIDER-MAN SHATTERED DIMENSIONS

Stílus: Akció, verekedős
Játékidő: 10-20 óra
Életkor: 12 éven felülieknek
Fejlesztő: Beenox/Griptonite
Kiadó: Activision
Megjelenés: 2010.09.07

Előrendelés:
Xbox 360-ra
PlayStation 3-ra

Előrendelni érdemes nálunk, hiszen előrendelőink a garantált példány mellett ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-08-23 16:11:25
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére