Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Friss megjelenések, akciós termékek!

799
Igen szép számú új termék érkezett be ma a Konzolok Szervize üzletébe, így nézzük is meg, hogy miket lehet ismételten megvásárolni, esetleg milyen termékek kaphatóak akciós, csökkentett áron. Ezúttal a PlayStation Portable, a PS3 és az Xbox 360 tulajdonosok tudnak majd válogatni ezúttal a friss megjelenésekből.Az Xbox 360-as kínálat gerincét két szerepjáték nyújtja: a Magna Carta 2 valósidejű harcokkal, látványos grafikájával és komoly tartalmával próbálja meghódítani a szerepjáték-rajongókat. A Lost Odyssey nem mai darab, de igen ritkán van belőle raktáron, közkedveltsége pedig tagadhatatlan, hiszen a Final Fantasy készítője alkotta meg a játékot, amelynek teljes élvezetéhez angoltudásra és komoly taktikázásra lesz szükség - akkor azonban mindenképpen egy életre szóló történetet ismerhetünk meg. Az érdekesebb, elvontabb darabok kedvelőinek itt van a Guilty Gear 2: Overture, ami a verekedős széria egyik mellékszála, és a bunyós stílus helyett a Dynasty Warriors féle tömegverekedést, hack'n'slash stílust helyezi előtérbe. Az autóverseny-rajongók kedvelni fogják a csökkentett áron megjelenő Grid: Reloaded-et, ami különösen akkor lesz nagy kedvenc, ha az árkád stílust szeretik a játékosok a valósághű játékmenetre való törekvés helyett. A zenés ritmusjátékok kedvelői sem fognak unatkozni, nekik itt van a Guitar Hero: Metallica és gitár csomag, roppant kedvező áron, vagy a Guitar Hero 2 Xbox 360-ra. Végezetül a kiegészítőket nézzük: fekete Xbox 360-as messenger kit érkezett, és kapható Xbox 360-as wireless headset is, szintén fekete színben - ezek különösen jól passzolnak az új Slim kiadású gépekhez a színűk miatt. Az online játékvásárláshoz pedig remek segédeszköz a 2100 és 4200 Microsoft pontot tartalmazó pontkártya, amelyek ismét vannak készleten!

Nézzük a PlayStation 3-as beérkezéseket. Egyrészt újra kapható a Rock Band: Beatles, ami a legendás zenekar pályafutását kiséri végig, a játékos pedig eljátszhatja a legjobb, legismertebb nótákat és a kevésbé ismert klasszikusokat is egyaránt - ez a Rock Band epizód kimagasló kritikai sikereket ért el a csapathoz hű témaválasztás és stílus miatt. A gyermekeknek szánt termékek közül több is megjelent: itt van az Ice Age 3, vagyis a Jégkorszak harmadik mozifilmjének videójáték-változata: ha szerette valaki a filmet, akkor ezzel is jól szórakozhat majd. Szintén filmváltozatok: itt van a Hannah Montanah: The Movie, a filmből ismert jelenetekkel és zenékkel - és szintén adaptáció még a Monsters vs Aliens, ami szintén a fiatalabb játékosoknak okozhat örömteli szórakozást.


Végezetül a PlayStation Portable akciós/bővített kínálatáról beszélünk: kedvező áron kapható a tavalyi szezont feldolgozó F1 2009 nevű autóversenyes játék, amelyet a Forma 1 rajongók számára készítettek el hosszú évek kihagyása után - és kapható a fiatalabbaknak szánt Wall-e videójáték, amely a hasonló nevű mozifilm játékváltozata.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-08-14 12:05:18
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére