Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Kane and Lynch 2 ismertető, előrendelési akció!

1048


Bár az Io Interactive által 2007 őszén kiadott Kane and Lynch bizonyos problémákkal küszködött, és a kritikusok sem voltak totálisan oda érte, idővel mégis kialakult egy igazán komoly rajongótábora a játéknak, többek között az igen jól elkészített történet és a jól működő akciójelenetek miatt. Ennek természetes következménye, hogy megfelelő eladási adatokkal bírt a játék ahhoz, hogy a fejlesztők mégis csináljanak neki egy második részt: ez lesz az augusztus végén megjelenő Kane and Lynch 2: Dog Days.

A második rész Lynch nézőpontjából lesz bemutatva, az időközben nyugalmat kereső, sokat tapasztalt bérgyilkos egy minden eddiginél komolyabb pénzzel kecsegtető melóba nyúlt bele - azt természetesen mondanunk sem kell, hogy a veszélyek is ennek megfelelően hatalmasak lesznek. A Dog Days alcímre hallgató játék nem egyszerű folytatás lesz, hiszen egy teljesen új, a YouTube videók és a dokumentumfilmek stílusát imitáló kinézetet kapott, és ezzel együtt az átvezető animációk és az akciójelenetek is teljesen újszerű megvalósítással lesznek majd láthatóak. A játék a manapság már kötelező online cooperatív multiplayer módot is tartalmazza, így valakivel társulva kettesben is végigjátszhatjuk majd a játékot - és persze megmarad és bővül a hagyományos egymás elleni multiplayer is.


A Kane And Lynch 2 : Dog Days megjelenése augusztus tizenkilencedikén esedékes, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra egyaránt, a játékot előrendelőink pedig ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-29 14:42:28
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére