Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Használt játékok beszámítása - információk

26855

Szeretnénk felhívni minden vásárlónk figyelmét arra, hogy a Konzolok Szervize üzletében lehetőség van használt játék, használt játékok beszámítására. Amennyiben szeretnél még kedvezőbb áron hozzájutni egy új játékhoz, de nincs elegendő pénzed, esetleg nem szeretnél annyit rászánni, úgy az új játékhoz könyebb lesz hozzájutni egy-egy előzőleg már végigjátszott játék beszámításával is akár - ez a lehetőség tehát fennáll, és érdemes mindenkinek elgondolkozni rajta.

A beszámítás opciója mellett meg is vásároljuk megunt játékaidat - a játékok és a hozzájuk tartozó dobozok, tartozékok megvizsgálása után árajánlatot teszünk a játékokra, és készpénzben fizetünk értük.

A használt játékokkal kapcsolatban természetesen megvannak a követelmények, értékeljük és megvizsgáljuk a borító, a doboz állapotát, a kézikönyv meglétét illetve annak sértetlenségét, és természetesen a lemez felületét - olyan sérülések megakadályozzák a beszámítást, amelyek nem teszik lehetővé a játék végigjátszását. Nem lehet tehát egységes árajánlatot mondani ezekre a termékekre (a géptípus, a játék megjelenésének dátuma, a játék minősége, és a fizikai állapot egyaránt befolyásolja azt) - így minden ilyen beszámítás előtt érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, akár az MSN "Élőben" opciójának segítségével oldalunkon, akár telefonon (06-20-542-61-32), akár emailen ( konzolok@konzolokszervize.hu ), vagy persze személyesen (ez utóbbira úgyis szükség lesz a játékok állapotának megtekintésekor).

HASZNÁLT GÉPEK MEGVÁSÁRLÁSA, AZOK BESZÁMÍTÁSÁNAK LEHETŐSÉGE

Természetesen lehetőség van arra is, hogy használt gépeid - amennyiben Xbox, PlayStation 2, Gamecube, PlayStation 3, PSP, Nintendo DS, DS Lite vagy DSi gépekről van szó - azok tartozékaival együtt, játékaival együtt nálunk pénzzé tedd: ennek a folyamatnak megvannak a maga lépései, amikor is először megegyezünk abban, hogy milyen állapotú és milyen felszereltségű gépről van szó - ezek után pedig több lehetőséged is van arra, hogy eljuttasd hozzánk gépedet. Magáról a megegyezésről, a tartozékok és a gép árszabásának meghatározásáról, a gép hozzánk való eljuttatásáról egy nagyon részletes ismertetőt lehet olvasni oldalunkon , a lenti linkre kattintva - érdemes alaposan átolvasni, mert minden fontos információt összeszedtünk, ami ilyenkor egyáltalán felmerülhet ezzel kapcsolatban:


KONZOLOK SZERVIZE
1067 BUDAPEST, HUNYADI TÉR 12.
Nyitvatartás:
Hétfőtől - Péntekig: 10-18 óráig
Szombaton 9-14 óráig
konzolok@konzolokszervize.hu
Telefonszám:
Mobil: 06-20-542-61-32Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-28 18:07:19
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére