Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Újonságok az oldalon - szervíz, hírek, hírlevél

784
A Konzolok Szervize weboldala folyamatosan bővül, új szolgáltatásokkal és kényelmi funkciókkal. Az elmúlt hetekben különösen sok újdonság került fel az oldalra, így most szeretnénk ezeket összefoglalni, azokról beszélni.

>> Hírkereső: Többen kérték, így bevezetésre került a Hírkereső funkció, amely az oldalon a hírek felületen ("További Híreink") érhető el - ezzel a keresővel a régebbi híreket sokkal könyebben és gyorsabban elő lehet majd keresni, ha arra lenne szükség. Fontos megjegyezni, hogy azok az ismertetők és előzetesek, amelyek egy-egy játékhoz kapcsolódnak, immáron elérhetőek az adott játékok adatlapján is "Kapcsolódó Anyagok" címszó alatt.

>> Szervizfutár szolgálat: Ezt az ITT elérhető funkciót nem lehet elégszer ismételni és bemutatni: gyakorlatilag arról van szó, hogy a meghibásodott konzolt a futárszolgálat segítségével anélkül lehet megjavíttatni, hogy a gépek tulajdonosának ki kellene mozdulnia otthonról. Amint eljut az üzletünkbe a gép, bevizsgáljuk, adott esetben árajánlatot teszünk a javításra, és a megjavított gép úgy kerül vissza a tulajdonoshoz, hogy nem kellett értékes órákat eltölteni a városban való utazással, vagy a Budapestre szállítással, a tömegközlekedéssel, a várakozással. A fentebb megadott linken alaposan és részletesen le van írva, hogy ennek pontosan mi is a menete, érdemes átnézni, elolvasni, hátha egyszer hasznos lesz, ha meghibásodik valamelyik konzol a háznál.

>> Hírlevél-nyereményjáték: A hírleveleink immáron nem csak gyorsan és hasznosan közölnek heti rendszerességgel információkat az oldallal kapcsolatos változásokról, az éppen aktuális termékekről, új akciókról, előrendelésekről, de egy lehetőséget is kínálnak arra, hogy bárki részt vegyen egy ingyen játékokkal jutalmazó Nyereményjátékon - amihez nem kell mást tenni, mint feliratkozni rá, és feliratkozva maradni - a részleteket ezzel kapcsoaltban ezen a linken lehet megtalálni.

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-27 13:36:14
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére