Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Újdonságok az oldalon - adatlapok

817
A Konzolok Szervize weboldala folyamatosan bővül, új szolgáltatásokkal és kényelmi funkciókkal. Az elmúlt hetekben különösen sok újdonság került fel az oldalra, így most szeretnénk ezeket összefoglalni, azokról beszélni.

>>Kívánságlista: A kívánságlista segítségével egyszerűen lehet menedzselni azokat a játékokat, amelyek vásárlásán gondolkoznak: a "Kívánságlistába tesz" feliratra vagy a felette lévő jegyzetfüzetre kattintva az adott játék bekerül a Kívánságlistába, amelyet mindenki a saját adatlapján érhet el. Ezek után a jövőben nem kell keresni ezeket a termékeket, hiszen a Kívánságlistához hozzáférve egy kattintással eljuthatunk azok adatlapjára, megvásárolhatjuk őket.

>>Gyorslink fórumokra: Az adatlapon a dobozképek, a közösségi oldalak alatt megtalálható a játék adatlapjára való hivatkozás, amennyiben másoknak szeretné megmutatni a játékot a KonzolokSzervize oldalán, ezt a linket érdemes használni, és ezzel biztosan mások is eljuthatnak a kívánt oldalra, adatlapra.

>> Hibajelentés küldése funkció: az adatlapok alján megtalálható funkció szerepe az, hogy ha bármilyen rendellenességet tapasztalnak, akkor azt adott esetben jelenthessék nekünk, így segítve a programozók munkáját, akik hamarabb kijavíthatják a hibákat. Ez a funkció természetesen abszolút opcionális, előre is köszönjük mindenkinek, aki rászánja az időt, hogy bejelentsen valamit, ami az oldal böngészésében hátráltatja őt.

Mindezek mellett persze nem szabad elmenni szó nélkül egy ezeknél korábban elkészült frissítésre sem, ez pedig nem más, mint a Termékismertető. Ez a funkció arra szolgál, hogy értesítőt kapjon bárki, aki használja, arról, hogy az adott játék ára csökken-e, vagy éppen az előrendelhető vagy kifogyott játékból mikor lesz raktáron. Ez a leggyorsabb és legkényelmesebb útja annak, hogy automatikusan értesüljünk egy-egy általunk várt játék beérkezéséről vagy újra raktárra kerüléséről - és persze az akcióról.

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-27 12:47:02
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére