Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Rock Band

959
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Rock Band a Harmonix fejlesztőcsapat játéka. A Harmonix világhírű fejlesztőstúdió volt már a korai PlayStation2-es zenés ügyességi játékak óta, de az igazi nagy áttörést a Guitar Hero hozta el. A csapat többször bebizonyította már az évek alatt, hogy képes a műfajban igazi újdonságot elhozni - a Rock Band is pontosan ezt a filozófiát követi, amikor sikeresen megújítja a zenés ritmusjátékok műfaját.

Milyen stílusú játékról van szó, és van benne multi?

A Rock Band hasonló koncepciót használ, mint a Guitar Hero - jönnek a színes jelek, a megfelelő időben kell lenyomni őket -, de mégis más abból a szempontból, hogy a játékhoz immáron nem csak a gitár kiegészítőt használhatjuk. A Rock Band vezette be a dobolás lehetőségét a speciális dobszettel, későb csatlakozott a mikrofon és az éneklés. Természetesen itt is játszhatunk többen.


Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?

A Harmonix által fejlesztett, az MTV Games / EA által kiadott játék már kapható, akár internetes megrendeléssel, a lenti linken, vagy személyes átvétellel üzletünkből.


A Rock Band Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt megjelent, jelenleg pedig PlayStation 3-ra van raktáron, annak megrendelése:

Rock Band adatlap, megrendelés - PlayStation 3

Miért érdemes kipróbálni a játékot?

- A Rock Band a Harmonix hagyományokat folytatva nagyon ügyesen belőtt nehézségi fokozatokkal rendelkezik, a kezdők is eljátszogathatnak vele, de a legprofibbaknak is tartogat hosszú hónapokra elegendő kihívást
- A Rock Band az újonnan bevezetett új eszközzel, főleg a dobbal kifejezetten átalakította az eredeti, csak gitárra készített élményt - akármilyen dalt is játsszunk a dobszettel, egészen másra kell számítanunk, mint a gitár esetében. Így még nagyobb szavatossága van, mint bármelyik korábbi Guitar Hero résznek.
Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-25 21:19:03
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére