Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Red Dead Redemption

1711
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Red Dead Redemption a Rockstar San Diego fejlesztőcsapatának legújabb játéka - ők hozták össze egyébként a Midnight Club sorozatot és az előző Red Dead játékot is, a Revolvert. A csapatnak természetesen komoly segítséget jelentett a már elkészült Grand Theft Auto IV grafikus engine, ami lehetővé tette, hogy a létező legprofibb látványt kapjuk meg a Red Dead Redemptionben is.Milyen stílusú játékról van szó, és van benne multi?

A Red Dead Redemption egy igazán egyedi vadnyugati környezetben játszódó, teljesen nyitott akciójáték. Ez azt jelenti, hogy az első küldetések után oda mehetünk, ahová csak a lovunk eljut - később Mexikót is meglátogathatjuk majd egy komolyabb kiruccanás erejéig. A megannyi küldetést tartalmazó játék természetesen kínál egymás elleni, és cooperatív multiplayer játékmódot is.Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?

A Rockstar által fejlesztett, a Take Two Entertainment által kiadott játék már megjelent, és megvásárolható üzletünkben akár személyes átvétellel, akár az internetes rendelés segítségével, a lenti linkre kattintva.

A Red Dead Redemption a Rockstar multiplatform üzletpolitikájának köszönhetően egyszerre jelent meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is - jelenleg Xbox 360-ra van raktáron.

Red Dead Redemption - Xbox 360 adatlap, megrendelés
Red Dead Redemption - PlayStation 3 adatlap, rendelés

Miért érdemes kipróbálni a játékot?

- A Red Dead Redemption csodálatos kinézetével és autentikus zenéivel bámulatosan varázsolja a nappalinkba az igazi Vadnyugati hangulatot.
- A Rockstar játékokhoz hűen itt is egy fordulatokkal, szarkazmussal, társdalomkritikával megfűszerezett, legalább 15-20 órás sztorit kapunk, amelyet az angoltudással bírók különösen élvezni fognak
- A multiplayer játékmódok és a hosszú sztori miatt a játék hosszú hetekre lekötheti a játékosokat.


Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-25 21:18:10
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére