Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Naruto Ultimate Ninja Storm 2 előzetes

2225
A .Hack sorozat készítői - a CyberConnect - egy ideje egészen más feladatokkal vannak megbízva: a cél a világszerte népszerű és ismert Naruto sorozat videójátékos formába átültetése. Persze Naruto játékból van több tucatnyi, a PlayStation 2, de még a PlayStation 1 is kapott ezekből alaposan, hogy a GameCube "Clash" szériájáról, a hordozható részekről és a Ubisoft Xbox 360-exkluzív Broken Bond / Rise of a Ninja párosáról ne is beszéljünk. Az Ultimate Ninja Storm azonban egy teljsen más filozófia alapján készült. A fejlesztők szeme előtt végig az a célkitűzés lebegett, hogy egy olyan Naruto videójátékot készítsenek, amely minél dögösebben tudja megmutatni a sorozat leglátványosabb harcait. Legyen szó általunk átélt harcokról, ahol miénk az irányítás, vagy átvezető animációkról, a lényeg a pörgős kameramozgás, a brutális grafika (amely könnyedén felveszi a versenyt az animében látott jelenetekkel, képminőség és látványosság szempontjából ), és a megfelelő irányítás. A csapat első ilyen játéka a PlayStation 3-exkluzív Ultimate Ninja Storm volt. A folytatás sem várat magára sokat, hiszen idén már itt lesz a második rész: ez azúttal azonban nem PlayStation 3-exkluzív, hanem ellenkezőleg: multiplatform, PS3-ra és 360-ra egyaránt megjelenik.


A Naruto: Ultimate Ninja Storm második része szerencsére nem a már megszokott módon közelíti meg az eredeti mangát és animét, hiszen már az első rész történéseinek végén járunk, a nagy és híres Sasuke/Naruto párharc után. A játék nagyon ambíciózus módon az egész "Naruto Shippuden" szériát fel fogja dolgozni, ami azt jelenti ,hogy a felnőttebb Naruto korai kihívásaitól kezdődően Gaara és az összes Bijuu-hordozó elrablásán át Jiraiya Pain elleni harcáig és Avarrejtekfalva megtámadásáig minden belekerült a játékba, ami miatt a sorozatot annyira lehetett szeretni az elmúlt néhány évben. A játék sokat fejlődött az előző részhez képest, kifinomultabb irányításról, több és látványosabb átvezető animációról (amely ezúttal igyekszik a sztorit is megfelelően bemutatni, így nem csak az azt már ismerő rajongók érezhetik majd jól magukat) beszéltek a fejlesztők az idei E3 alatt. A grafika valamivel még szebb, mint az első részben, és a mászkálós részek ezúttal előre letárolt, csodásan kidolgozott festmények segítségével lettek elkészítve - ezeket a helyeket az animét elkészítő Studio Pierrot rajzolói csinálták meg. A játék hosszúságával már az első rész idején sem volt probléma, a második rész pedig ebből a szempontból is javult. Nem csak a történetes egyjátékos mód lett hoszabb, több minijátékkal (minijátéknak minősül például Gaara híres légi üldözős jelenete), és alaposan kidolgozott online játékmódokkal. A legnagyobb Naruto rajongók tehát összemérhetik majd tudásukat más harcosokkal, a világ minden tájáról!Nagyon úgy néz ki, hogy a Naruto sorozat videójátékos adaptációi közül az egyik legjobb bizony a Naruto Ultimate Ninja Storm 2 lesz. A fejlesztők tanultak az előd hiányosságaiból, igyekeznek kijavítani azt, és teszik mindezt egy hihetetlenül látványos grafika mellett. A Naruto Ultimate Ninja Storm ráadásul végre nem csak a PlayStation 3-rajongók számára lesz elérhető, hanem az idei őszi megjelenéskor egyből megjelenik PS3 mellett Xbox 360-on is. A játék a Konzolok Szervize oldalán természetesen már előrendelhető mindkét gépre, az előrendelőink pedig ezúttal is ingyenes házhozszállítást kapnak ajándékba.

Naruto Ultimate Ninja Storm 2

Stílus: Akció
Játékosok száma: 1-2
Online játszhatóság: Van
Életkor követelmény: 12+
Játékidő: 12+ óra
Megjelenési dátum: 2010.09.24*
Platformok: Xbox 360, PlayStation 3

A Naruto Ultimate Ninja Storm 2 Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra jelenik meg, a játékot előrendelők pedig INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁST kapnak ajándékba!

*NEM VÉGLEGES megjelenési dátum!

Előrendelés, adatlap:
Naruto Ultimate Ninja Storm 2 - Xbox 360
Naruto Ultimate Ninja Storm 2 - PlayStation 3


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-15 15:42:06
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére