Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Tekken 6

1739
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Tekken 6 a Namco belsős fejlesztőcsapatának munkája, azoké, akik a sorozatot az elmúlt tizenöt évben rendületlenül elkészítették. A játék maga a játéktermekben debütált, ahol Japánban a legsikeresebb ilyen masina már a megjelenése óta – nem csoda tehát, hogy nem kapkodták el a konzolos változatok elkészítését. A Tekken 6 legnagyobb újítása a rage nevű, kezdőket segíthető mechanizmus és a bámulatos sebesség.Milyen stílusú játékról van szó, és van benne multi?

A Tekken 6 klasszikus három dimenziós verekedős játék, mindenfajta fegyverek nélkül. A játék több tucat alaposan kidolgozott karaktert tartalmaz, amelyek kiválasztása után sok alternatív ruha és egyéb extra segítségével szabhatjuk igazán testre. Az egyjátékos opció segíthet virtuális pénzt és tapasztalatot szerezni, új ruhákat vásárolhatunk itt – de a játék lényege a többjátékos mód, akár interneten keresztül, akár személyesen, valamelyik ismerősünk ellen.
Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?


A belső Namco fejlesztésű játék kapcsán nagy meglepetésnek számított, hogy immáron nem PlayStation 1/2/3-exkluzív játékról van szó, hanem egy multiplatform játékról. A játék már megjelent, megvásárolni pedig meg lehet azt személyesen üzletünkből, vagy éppen online megrendeléssel, a lenti linkekre kattintva.

A Tekken 6 tehát Xbox 360-ra, PSP-re és PlayStation 3-ra kapható.

Tekken 6 adatlap, megrendelés - Xbox 360
Tekken 6 adatlap, megrendelés - PlayStation 3
Tekken 6 adatlap, megrendelés - PSP


Miért érdemes kipróbálni a játékot?

-A Tekken 6 hatalmas méretű szereplőgárdával jött piacra, amely minden eddigi 3d-s játéknál nagyobb, és ami különösen érdekes, hogy sikerült kellő mértékben kiegyensúlyozni a karaktereket is.
-A játék bámulatos mélységű harcrendszerrel bír, amit a kezdők is élvezni fognak, de a profik is elegendő változotossággal játszhatnak, olyan lehetőségeket felhasználva, amit csak hónapok gyakorlása után veszünk észre
-Bár a játék első pillantásra nem tűnik a legszebbnek, mozgás közben elképesztően finom animációkat és nagyon dögös fényeffekteket láthatunk – mivel az akcióra figyelünk, ez különösen fontos, és látványos plusz.


Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-13 14:01:09
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére