Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Silent Hill Homecoming

1170
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Silent Hill Homecoming a Double Helix és a Konami közös fejlesztésű játéka. A Double Helix önmagában nem sokat tett le korábban az asztalra, néhány film-videójáték átiraton kívül a Homecomign volt az első igazán komoly munkájuk. Az eredeti rendezők és designerek közül főleg Akira Yamaoka nevét érdemes kiemelni, aki a játék zenei anyagát az előző részekhez hasonlóan elkészítette. Az eredmény egy horrorjáték, ami néha alaposan változtat az eredeti elképzeléseken.


Milyen stílusú játékról van szó, és van benne multi?

A Silent Hill: Homecoming egy igazán sötét, nyomasztó hangulattal rendelkező horrorjáték. A Silent Hill-hez közeli városkában játszódik (később persze oda is eljuthatunk majd), egy veterán katona tér haza úgy, hogy minden apátiába borult, az emberek nem beszélnek egymással – az utcán kóboroló különös rémségekről nem is beszélve... egy ilyen játékban nem sokat érne a multiplayer, így értelemszerűen ezt is csak és kizárólag egyedül lehet játszani.Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?


A Konami és a Double Helix közös fejlesztésű játéka, a Silent Hill Homecoming már megjelent, és kapható akár személyes átvétellel üzletünkben, akár honlapunkról internetes megrendelés útján - ehhez a lenti linkre kell kattintani.

A SIlent Hill: Homecoming a mostanában divatos trendeknek megfelelően mind Xbox 360-ra, mind PlayStation 3-ra megjelent:

Silent Hill Homecoming adatlap, megrendelés - Xbox 360

Silent Hill Homecoming adatlap, megrendelés - PS3

Miért érdemes kipróbálni a játékot?

-A Silent Hill: Homecoming egy ebben a generációban kifejezetten ritka stílushoz tartozik, ha valaki nagyon szereti a horrorokat, akkor gyakorlatilag minden lehetőséget meg kell ragadni – a játék a horrorrajongók számára fog tudni álmatlan éjszakákat okozni

-Ahogy minden eddigi részben, úgy a Silent Hill: Homecomingban bámulatos, vagy inkább horrorisztikus zenei felhozatal található, a játék lelkét pedig ezúttal is Akira Yamaoka hátborzongató zenéi és a sötét helyszínek adják. Bár a játék új harcai kicsit az akció irányba mentek el, ettől még ez tagadhatatlanul Silent Hill.

Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-13 09:58:46
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére