Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Frissen érkezett játékok, utánpótlások!

1470
NARUTO ULTIMATE NINJA STORM

A Naruto Ultimate Ninja Storm a CyberConnect nevű fejlesztőcsapat (./hack széria készítői még PS2-n) ambíciózus próbálkozása arra, hogy a megszokottól eltérő módon mutassák be a Naruto univerzumot a videójátékosok számára. Az Ultimate Ninja Storm a sztori nagyjából egy harmadát mutatja be nagyon látványos, szinte rajzfilmbe illő grafika mellett, a gyors akció, a pörgős kameramozgások miatt pedig tényleg filsmzerű jelenetekben lesz részünk. Az Ultimate Ninja Storm csak a kezdet, hiszen a játék folytatása már készül – az első rész csak PlayStation 3-ra kapható.

Adatlap, megrendelés:
Naruto Ultimate NInja Storm - PS3
ALAN WAKE

A Remedy világhírű fejlesztőnek számít, a 2000-es évek elején két olyan játékot raktak le az asztalra, amely forradalmasította az akciójátékok világát. A Max Payne sorozat útnak indítása után hosszú évekig dolgoztak azon az Alan Wake-en, amely bár félig-meddig szintén sok akciót tartalmaz, mégis inkább horrorjáték. Kegyetlen sötétség, a különös ismeretlen szorítása – Alan Wake komoly bajba került, és a játékosoké lesz a feladat, hogy megismerjék történetét, és segítsenek neki – már ha van rá lehetőség. A játék csak Xbox 360-ra jelent meg.

Adatlap, megrendelés:
Alan Wake - Xbox 360
GOD OF WAR 3

A God of War trilógia végre a lezárásához érkezett. A PlayStation 2-n indult két brutálisan gyönyörű , csak felnőtteknek szóló akciójeleneteket tartalmazó játék most PlayStatin 3-ra látogat, hogy a hosszú fejlesztési időszak végén minden eddiginél szebb játékként járuljon a videójátékosok elé. A God of War harmadik része nagyon látványos, nagyon akciódús, és persze továbbra is csak szigorúan felnőtt játékosoknak ajánljuk, hiszen a brutális kivégzések itt mindennaposak! A PlayStation 3-exkluzív játék nagyon pozitív fogadtatásban részesült megjelenésekor, érdemes kipróbálni.


Adatlap, megrendelés:
God of War 3 - PS3
METAL GEAR SOLID 4

 
Az igencsak régi múlttal bíró Metal Gear Solid sorozat négyes számmal ellátott epizódjában a rendező és a sorozat kitalálója, Hideo Kojima minden eddiginél merészebb, keményebb jeleneteket, izgalmas átvezető animációkat és érdekes történetet tár a rajongók elé. Fontos, hogy a Metal Gear Solid 4 maximális élvezetéhez elengedhetetlen az elődök ismerete – de ha ez megvan, akkor egy éveken át felejthetetlen akció, lopakodás és mozizás élménye vár ránk. A Konami által csak PlayStation 3-ra kiadott MGS ráadásul műfajában az egyik leglátványosabbnak is számít.

Adatlap, megrendelés:
Metal Gear Solid 4 - PS3


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-09 15:00:58
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére