Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Dante's Inferno

1198
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Dante's Inferno az ebben a generációban a Dead Space sorozatról is ismert Visceral Games játéka. A fejlesztők ambíciózusak, tehetségesek, és a komoly kritikai sikereket elért DS után úgy döntöttek, hogy az idei évet egy, leginkább a japán fejlesztők által dominált Hack'n'slash műfajú játékkal indítják majd. A Dante's Inferno alaposan megosztotta a kedélyeket, de ez valamilyen szinten várható is volt tőle.Milyen stílusú játékról van szó, és van benne multi?

A Dante's Inferno tehát egy hack'n'slash játék, vagyis külsőnézetes akciójáték, ahol a hangsúly a minél komolyabb kombókon, az életbenmaradáson, és a pályák/ellenfelek kiismerésén, a legjobb taktikák begyakorlásán van. A játék kisértetiesen hasonlít a God of War-ra az irányítás szempontjából, így ha azt kedveltük, ebben egyből otthonosan mozoghatunk, harcolhatunk majd. Többjátékos mód nincs.
Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?


A Dante's Inferno (Visceral Games - fejlesztő, Electronic Arts - kiadó) idén jelent meg tavasszal, megvásárolni pedig már meg lehet akár személyes átvétellel üzletünkben, akár a lenti linkekre kattintva, internetes megrendeléssel.

A játék Xbox 30-ra és PlayStation 3-ra egyaránt elérhető, érzékelhető különbség nincs a változatok között, így bármelyikre jó vétel lehet - most pedig kedvező áron!

Dante's Inferno adatlap, megrendelés - Xbox 360

Dante's Inferno adatlap, megrendelés - PlayStation 3Miért érdemes kipróbálni a játékot?

-A Dante's Inferno egy igazán dögös, kemény stílusú játék, amely megfelelő mértékben tud szórakoztató lenni, és elég sok embert sarkallhat az újrajátszára jó animációi, érdekes helyszínei miatt
-A játék igen komolyan veszi a pokoli témát, és ez bár elrettenthet néhány embert, azért valljuk be, videójátékban ritkán adódik alkalmunk arra, hogy lemenjünk a Pokol legmélyebb Bugyraiba, és a gonoszabbnál gonoszabb teremtményeknek adjuk meg azt, ami büntetésül kijár nekik.
-A Dante's Inferno pörgős, látványos, minden ízében modern akciójáték, egyedi témával.


Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-07 16:26:27
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére