Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Army of Two 40th Day

1075
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

Az Army of Two: 40 th Day az Electronic Arts különös próbálkozása volt néhány éve, amelyben az online szerepjátékokból már megszokott aggró rendszert hozták át a lövöldözős játékok világába. Ez a különleges koncepció lehetővé tette, hogy azok a harcedzett veteránok is meglepetésekkel szembesüljenek, akik már jónéhány cooperatív játékot végigjátszottak az elmúlt néhány évben.Milyen stílusú játék az Army of Two,  és van benne multi?

Az Army of Two: 40 th Day egy külsőnézetes akciójáték, amelyben a manapság divatos trendeknek megfelelően komoly hangsúly van a fedezékek kihasználásán, a csapattársunkkal való együttműködésen, és a megfelelő lőfegyverek és gránátok jó időben való használatán. Az Army of Two második része természetesen tartalmaz multiplayer játékmódokat, ahol nagyon fontos együttműködni társunkkal.Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?


Az Electronic Arts belső fejlesztésű játéka, az Army of Two 40th Day már megvásárolható üzletünkben személyes átvétellel, vagy az alábbi linkekre kattintva megrendelhető weboldalunkról, igen kedvező áron!

Az Army of Two: 40th Day Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt kapható.

Army of Two 40th day adatlap, megrendelés - Xbox 360

Army of Two 40th day adatlap, megrendelés - PlayStation 3

Miért érdemes kipróbálni a játékot?

-Az Army of Two második része leginkább a kooperatív játékmódja miatt érdekelheti a játékosokat, amelyben valódi összedolgozásra, precíz csapatmunkára és jó ügyességre lesz szükség. Ha akad játszótárs, hatalmas élmény lesz.
- A 40th Day sokat javított az elődje hiányosságain, így mindenképpen egy élvezetes, kifejezetten látványos, és tartalmas lövöldözős játék, a stílus kedvelői nyugodtan tehetnek vele egy próbát.Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-07 11:56:30
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére