Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Super Street Fighter IV

1037
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Super Street Fighter IV a Capcom és a Dimps fejlesztése – a csapatot volt SNK's és Capcomos alkalmazottak alapították, többek között a legendás Street Fighter eredeti fejlesztői is a csapatban vannak. Az SSFIV egy igen jól sikerült visszatérés, a IV-es rész kiegészítése, bővített változata, ha úgy tetszik. A változtatások során a rajongók kéréseit és kívánságlistáit figyelembe véve bővítették a játékot.


Milyen stílusú játék az SSFIV, és van benne multi?

A Super Street Fighter IV egy két dimenziós verekedős játék. A két dimenzió nem a grafikára értendő, hanem a mozgásterünkre: előre, hátra mozoghatunk, és persze lehetőségünk van ugrani is. Ebből a szempontból a játék emlékeztet elődeire, a modern technikák miatt azonba az elavult szó eszünkbe sem jutna róla. A játék természetesen többen játszva az igazi, amit megtehetünk egy géppel, két kontrollerrel, vagy épp online.Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?


A Dimps által fejlesztett,a Capcom kiadásában megjelent Super Street Fighter IV már megjelent, és kapható is üzletünkben, akár személyes átvétellel, akár internetes megrendeléssel.


A játék Xbox 30-ra és PlayStation 3-ra jelent meg, jelenleg a 360-as változatból van raktáron.

Super Street Fighter IV - Xbox 360 adatlap, megrendelés

Miért érdemes kipróbálni a játékot?

-A Super Street Fighter IV első pillantásra egyszerű, mégis sok lehetőséget magában rejtő irányítással bír, amely visszahozza a kilencvenes évek hangulatát, mégis gyakorlásra sarkall
-A három dimenziós stilizált grafika a mai napig páratlan kinézetet kölcsönzö a játékban, megunhatatlanná téve azt
-Az online játékmódokban mindig találhatunk hozzánk passzoló ellenfeleket, a Street Fighter IV óta ez a sorozat a legnépszerűbb a verekedős játékok között.


Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-06 13:55:15
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére