Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Bayonetta

1129
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Bayonetta a Platinum Games játéka. A fejlesztőkről azt kell tudni, hogy a 2005 környékén megannyi zűrt és stúdióbezárást átélt volt Capcomos alkalmazottak alapították, köztük olyan nevekkel mint a Resident Evil sorozat atyja, Shinji Mikami, vagy a Devil May Cry készítője, Hideki Kamiya. A Bayonetta az ő alkotása, a cél pedig az volt, hogy egy példátlan forradalmat hozzanak el a hack'n'slash játékok stílusába.Milyen stílusú játék a Bayonetta, és van benne multi?

A Bayonetta egy hack'n'slash játék, amely azon japán akciójátékokat szokta jelenteni, ahol a kombózás, az ellenfelek hibátlan elpusztítása, és a pályák minél gyorsabb teljesítése a cél. A játékban több különböző nehézségi fokozat található, és több száz mozdulat áll Bayonetta rendelkezésére – látványos, gyors és szinte megunhatatlan akciót kapunk így. A játékban nincs többjátékos üzemmód, csak egyedül játszható.Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?


A Platinum Games fejlesztéseit egy tavalyi megegyezés értelmében a SEGA adja ki világszerte. A játék már megjelent, kapható üzletünkben személyes átvéttelel vagy megrendelhető weboldalunkon a lenti adatlapokról:


A játék Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt kapható.

Bayonetta adatlap, megrendelés - PlayStation 3
Bayonetta adatlap, megrendelés - Xbox 360Miért érdemes kipróbálni a játékot?

-A Bayonetta olyan gyors akcióval bír, amelyre a stílusban még nem nagyon volt példa. Látványos, bizonyos elemek miatt azonban a kezdők által is megtanulható harcrendszere van, amelyben több száz órányi mélység van elrejtve
-A japán humort kedvelők ezúttal is rengeteg poénos utalást találhatnak más játékokra, és nem szabad elfelejteni a boszorkányos, erotikusabb jeleneteket sem.
-A játék bár csak egyedül játszható, mégis nagyon tartalmas, hosszú hetekre elegendő extra kosztümmel, új fegyverekkel, játékmódokkal


Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-06 13:55:00
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére