Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Friss EA játékok roppant kedvező áron!

1100
Mi a közös ezekben a játékokban? Nem más, mint hogy az Electronic Arts a kiadójuk, és hogy a mai naptól roppant kedvező áron, az előző generációs Platina játékokhoz hasonlóan, 6490-6990 forintért   lehet megvásárolni ezen játékok bármelyikét. Fontos megjegyezni, hogy nem csökkentett tartalmú, leegyszerűsített kézikönyvű kiadásokról van szó: a külsőségeket és a belsőt tekintve is teljesen megegyeznek ezek a termékek a megjelenéskor kiadott változataikkal.

MASS EFFECT 2
DANTE'S INFERNO
A BioWare 2007-es akció-szerepjátéka eszméletlenül jó fogadtatásban részesült, így már viszonylag korán bejelentették, hogy a Mass Effect valóban igazi trilógia lesz. A hosszú éveken át készített második rész ezúttal a történet közvetlen folytatása, és ennek megfelelően nagyon pörgős, nagyon izgalmas már az első pillanatoktól kezdve. Shepard és kompániája egy nagyon veszélyes fenyegetés ellen indul ismét útnak. A Mass Effect 2 még szebb, mint elődje volt, de ennél is fontosabb, hogy sokkal gördülékenyebb az irányítás, akciódúsabbak a pályák: a tisztán szerepjátékot várók emiatt picit csalódhatnak, de a többiek remekül fogják érezni magukat. Új minijátékok, új fejlődési utak, új eszközök - a kaland folytatódik. Az Isteni Színjáték első darabja egy igazán különleges videójáték-változatot kapott a Visceral Games fejlesztésében. A Dante's Inferno egy, a Devil May Cry vagy a God of War által kialakított ösvényen megy tovább, a körítést pedig természetesen a regény ihlette. Ahogyan egyre mélyebbre bukunk le a Pokol különböző bugyraiban, úgy lesznek egyre keményebbek az ellenfelek, és annál inkább kiszolgáltatva érezhetjük majd magunkat. A Dante's Inferno egy vérbeli akciójáték, ahol a legjobb ügyességre és jó kombókra lesz szükség az életbenmaradáshoz. Pörgős, akciódús játék, amelyet leginkább a hack'n'slash rajongók élveznek majd - feltéve, ha elég erős a gyomruk az igen kegyetlen és bizarr grafikához, ami a játékban megtalálható.
MEGRENDELÉS: XBOX 360 (LIMITED)
MEGRENDELÉS: XBOX 360 (NORMAL) , PS3 (NORMAL)
DRAGON AGE ORIGINS
ARMY OF TWO 40TH DAY
A Dragon Age: Origins a Bioware elsősorban PC-re fejlesztett játéka, de természetesen a modern trendeknek megfelelően konzolokra is megjelent, még ha valamelyest leegyszerűsített formában is. A Dragon Age Origins a fejlesztőcsapat legjobb hagyományainak megfelelően csavaros történetet kínál, megannyi párbeszéddel, ahol a játékosok döntésein múlik, hogy mi következik: mehetünk az általunk megszabott ösvényen, legyen szó a békésebb megoldások kereséséről vagy a brutális, kegyetlen parancsok meghozataláról. Nagyon összetett szerepjátékról van szó, ahol előre kell terveznünk, a csapatunkat menedzselve pedig újabb és újabb taktikákat dolgozunk ki. Szigorúan a szerepjátékok rajongóinak ajánlott - rájuk több hét kaland vár. Az Army of Two: 40th Day az Electronic Arts egyik legjobb ötletét gondolja tovább. Az ötlet, hogy a két fős cooperatív játékmódban a szokásosnál komplexebb összetevők döntsenek arról, hogy az ellenfelek éppen melyik játékost veszi célba. A 40th Day tanult az elődjének hibáiból, és egy jól összerakott, könnyen irányítható lövöldözős játék született, amelyben a fedezékhasználat mellett az ügyes helyezkedésre és a társunkkal való összedolgozásra is szükség lesz. A jól viselkedő mesterséges intelligencia ellenére persze nem árt, ha egy valódi embert szervezünk be, akivel az interneten játszhatunk co-op módon. A játék továbbra is igen tartalmas, a fő küldetések mellett rejtett kihívásokat is sikerült elhelyezniük a fejlesztőknek.
MEGRENDELÉS: PLAYSTATION 3
MEGRENDELÉS: PLAYSTATION 3, XBOX 360

LEFT 4 DEAD 2
A Valve az elmúlt nagyjából egy évtizedben nem sokat tett azért, hogy ne kizárólag a Half-Life sorozatáról ismerjük őket. Az első változás a 2008 őszi Left 4 Dead volt, amely példátlanul kiugró eladásokat ért el. A recept az, ami egyedivé teszi ezt a játékot: hullámokban támadó, vég nélkül özönlő zombik, és négy magára utalt játékos. Egy olyan játékról van szó, ahol egymást segíteni több, mint egyértelmű, ahol a magányos harcosok nem sokra mennek, és ahol a különböző játékmódok, az online, és a változatos több nehézségi foknak köszönhetően hosszú hetekre, hónapokra elegendő szórakozásban lesz részünk. A Left 4 Dead 2 a mai napig sokak által játszott FPS, a túlélő-horrorok és a lövöldözés rajongóinak igazi alapművé vált.
MEGRENDELÉS: XBOX 360


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-07-05 12:57:09
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére