Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Mire jó a Termékértesítő szolgáltatásunk?

898

Többször merült már fel kérdésként, hogy mire jó az összes, az oldalunkon megtalálható játék adatlapján elérhető Termékértesítő opciónk. Érdemes beszélni erről a lehetőségről, ugyanis nagyon felhasználóbarát módon tud segíteni anélkül, hogy egy másodpercnél többet kelljen a felhasználóinknak foglalkozni vele. 

A Termékértesítő két fontos dologra használható. Az egyik egy önmagáért beszélő kérés: bármelyik terméknél kérhetünk értesítőt az adott emailcímre arról, hogy ha a játék ára csökken. Amennyiben a jelenlegi ár alá megy a termék ára, úgy egy automatikusan kiküldött email fogja Önöket értesíteni arról, hogy a játék ára olcsóbb, mint amikor ezt az opciót bejelölték. Ez hasznos lehet olyan helyzetek esetén, amikor egy játékot megvennénk, de még várunk egy esetleges árcsökkentésre, vagy akcióra. 

Van egy másik használati módja is ugyanennek az értesítőnek: ez pedig az, hogy értesítést kérhetünk, ha egy, jelenleg még nem raktáron lévő játék ismét megérkezik a Konzolok Szervize üzletébe, ezáltal újra elérhetővé válik a Vásárlók számára. Ez is egy hasonló elven működő szolgáltatás, mint az előbb: amennyiben az Előrendelhető vagy Nincs Raktáron státuszban lévő termék megérkezik (vagy megérkezik újra, lásd a komoly hiánytól sújtott Red Dead Redemption esete múlt hónapban), úgy egy automatikusan kiküldött értesítő email jelzi ezt Önöknek.

Érdemes tehát használni akkor, ha olcsóbb árra várunk, vagy egy még nem elérhető termékről szeretnénk értesítőt kapni, ha az végre megvásárolható lesz, illetve megjelenik, vagy új szállítmány érkezik belőle. És mindehhez csak egy gombnyomás, majd az emailcím megadása szükséges!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-06-23 17:18:01
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére