Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Friss megjelenések!

902

UNCHARTED 2 PLATINUM (PS3) 

A Naughty Dog már a PS1-es korszak óta ontja magából a jobbnál jobb sikerjátékokat: először a Crash Bandicoot játékok által ismerhettük meg őket, majd következett a PS2-es Jak and Daxter széria - a PlayStation 3-asok pedig minden idők talán egyik legjobb akció-kaland sorozatát, az Unchartedet köszönhetik nekik. A tavaly megjelent Uncharted 2 azonnal a gép legjobbnak tartott játékává nőtte ki magát, és a nemzetközi sajtó szinte teljesen egyöntetűen az év játékának nevezte ki Nathan Drake legújabb kalandját. Páratlanul gyönyörű grafika, remek többjátékos opciók, izgalmas és poénoktól sem mentes történet - az akciójátékok kedvelői ezt a játékot egész egyszerűen nem hagyhatják ki. 

Adatlap, megrendelés

 

COLIN MCRAE'S DIRT 2 PLATINUM (PS3)

A Colin McRae nevével fémjelzett Dirt sorozat a második résszel igyekezett egy igazi középutat képviselni a szimuláció és az árkád stílus között: jól irányítható, nehezebb fokozatokban pedig valóban embert próbáló játékmenetével tényleg mindenki számára normálisan játszható játék született. A Codemasters évek óta csiszolt grafikus motorja pedig igazán látványos végeredményt szült - a rallirajongóknak tehát nem sok oka lehetett a panaszra a tavalyi Dirt 2 megjelenésekor. Most a Platinum kiadás megérkezésével ismét megvásárolhatóvá válik a rallis autóversenyzős játék, ezúttal azonban kedvezőbb áron. 

Adatlap, megrendelés

 

SUPER MARIO GALAXY 2 (WII)

 A Nintendo a NES-es játékaik óta először lépte meg azt, hogy egy Mario játékot "folytat" - ebben az esetben ráadásul a generáció egyik legjobbjának tartott Super Mario Galaxy kapta meg a folytatást. A Super Mario Galaxy 2 szebb, jobb, és minden kétséget kizáróan tartalmasabb, mint elődje: a bolygókról bolygóra haladás koncepciója megmaradt, ezúttal azonban Yoshi is szerepet kapott a játékban, illetve nagyon ötletes új ruhákkal gyarapodott eszköztárunk, amellyel felhőket idézhetünk, szellemekké válhatunk - a többiről nem is beszélve. A Super Mario Galaxy 2 az egész család számára szánt szórakozás, amely a kezdőknek és a legkeményebb profiknak is egyaránt megfelelő kihívást tud nyújtani - és az elődben megismert kétjátékos üzemmód is visszatért. A Super Mario Galaxy 2 a mai naptól kapható, előrendelőinknek pedig köszönjük az előrendeléseket, a játékot küldjük a megadott címekre. 

Adatlap, megrendelés

 

TOVÁBBÁ: ISMÉT KAPHATÓ A RED DEAD REDEMPTION PLAYSTATION 3-AS VÁLTOZATA!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-06-11 16:48:15
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére