Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


PS3 és 360 Fifa 10 World Cup bundle kapható!

869


Örömmel jelentjük, hogy az idei tavasz nagy focislágere, a dél-afrikai világbajnokság alkalmából elkészített FIFA 10 South Africa World Cup nem csak különálló, dobozos formában vásárolható meg. Ezúttal lehetőség van arra is, hogy akár Xbox 360, akár PlayStation 3 konzolvásárláskor kedvező árú csomaggal lepjük meg magunkat vagy szeretteinket, aminek része az Electronic Arts legújabb játéka, a Fifa 10 South Africa World Cup.

Attól függően tehát, hogy melyik konzolt szeretnénk megvásárolni, két lehetőségünk van:

PlayStation 3 + FIFA 10 South Africa World Cup bundle Xbox 360 Elite + Fifa 10 South Africa World Cup bundle
 A 77,990 forintos áron megvásárolható PlayStation 3-as Slim modell 120gb-os merevlemezzel érkezik, és mindent tartalmaz, ami induláshoz kell egy konzolvásárlás esetén - emlékeztetőül: a szebb, könyebb, kevesebbet fogyasztó és nem utolsósorban vékonyabb modell már a DualShock 3-as kontrollerrel érkezik. A gép beüzemelése után ráadásul egyből több lehetőségünk is van a szórakozásra, hiszen a PlayStation Network-ről letölthető demók mellett a csomag része a Fifa 10: South Africa World Cup is!
A Microsoft az Xbox 360 Elite masinákkal mindig igyekezett a lehető legtöbb lehetőséget adni a játékosnak, hogy a konzoljában lévő potenciált maradéktalanul kihasználhassa. Ennek alapja ugye a 120 gb-os mérettel ellátott merevlemez: erre nagyjából 20 játékot fogunk majd tudni egyidejűleg telepítve tartani. A legteljesebb csomag része ezúttal a Fifa 10: South Africa World Cup is - így nem leszünk a demókra szorulva, hogy egyből játszhassunk újdonsült masinánkkal.  Ár: 66,000 Ft
ADATLAP, MEGRENDELÉS ADATLAP, MEGRENDELÉS


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-04-28 15:38:47
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére