Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Friss játékmegjelenések - április végi kiadás!

1089
Bár április közepén nem jelent meg túlságosan sok videójáték, az utolsó napok kárpótolnak minket: a mai naptól elérhető és megvásárolható az akció-orientált Dead To Rights: Retribution, a fantasy elemekre építő, hack'n'slasht szerepjátékkal ötvöző Nier, a szintén hasonló stílusban, vadászatokkal, gyűjtögetéssel és tárgykreálással - és nem utolsósorban online többjátékos üzemmóddall - bíró Monster Hunter Tri, és a verekedős rajongók által hónapok óta várt Super Street Fighter IV!

SUPER STREET FIGHTER IV

Az SF az 1999'es 3rd Strike óta pontosan tíz évig volt kényszerpihenőn, a Capcom ugyanis nem gondolta volna, hogy lenne piaca manapság a verekedős játékoknak - végül mégis belsős nyomásnak engedve elkészítették a negyedik részt, amely újjáélesztette a műfajt. Az emberek hozzáférhetnek a legjobb arcade stick kiegészítőkhöz, a versenyeket mai napig játsszák, új taktikák és lehetőségek nyílnak meg - a Capcom pedig hallgatott a játékosok szavára, és alaposan felturbózva piacra dobja tavasszal a sorozat legújabb részét. A Super Street Fighter IV a játékegyensúlyt finomítja, minden karakter elsöprő erejű új támadásokat kap - az átdolgozott és kibővített online játékmódokról, az új átvezető animációkról, és a 10 új karakterről, és megannyi új pályáról nem is beszélve.

Megrendelés:

SUPER STREET FIGHTER IV - XBOX 360
SUPER STREET FIGHTER IV - PLAYSTATION 3

NIER

A Square Enix mindig is két irányból közelítette meg a piacot: egyrészt megjelenteti rendre a legnagyobb neveket, mint a Dragon Quest, vagy a Final Fantasy - másrészt pedig igyekszik mindig érdekesebb, rétegjátéknak számító projecteket is finanszírozni. A Nier pontosan ilyen játék: elvont stílusú grafika, különös történet, nyomasztó környezet és akciódús, szerepjáték elemeket is tartalmazó játékmenet. A játékot azoknak lehet leginkább ajánlani, akik szeretik az elvontabb, a nagyközönség által nem feltétlenül kedvelt stílust - ez nem a vasárnap délelőtti animék színvilágát hozza, hanem egy komorabb, Bersekre néhol emlékeztető világét. A Nier Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra is egyaránt megjelenik majd, érdekessége hogy a játék más főszereplőt tartalmaz, mint a Japánban megjelent, 100 évvel korábban játszódó változat...

Megrendelés:

NIER - XBOX 360
NIER - PLAYSTATION 3

  MONSTER HUNTER 3 (MH TRI)

 A Capcom Monster Hunter sorozata gyakorlatilag a Phantasy Star Online és a pc-s mmorpg-k ügyes ötvözete: egy fantasy világban egyre erősebb szörnyekre, dínókra, sárkányokra és hasonló lényekre vadászunk, egyre erősebb fegyverekkel, egyre jobb eszközökkel. A sorozat PS2-n nem aratott igazán nagy sikert, az igazi áttörést azonban a PSP-s rész hozta, amely Japánban a legnépszerűbb játékok egyikévé emelte a hordozható Monster Huntert. A harmadik rész most Nintendo Wii-re érkezik, csodálatos grafikával, egészen határtalan lehetőségekkel, négyfős online játékkal (ráadásul ami Japánban havidíjas, az nálunk abszolút ingyen elérhető) és karakterfejlődéssel - a sorozat rajongói számára kihagyhatatlan játéknak igérkezik a Monster Hunter harmadik része.

Megrendelés:

MONSTER HUNTER 3 - WII
MONSTER HUNTER 3 SPECIAL EDITION - WII

(A Special Edition tartalma egy Classic kontroller és a játék)

   DEAD TO RIGHTS RETRIBUTION

A Dead to Rights: Retribution a Namco Bandai régóta hanyagolt sorozatának végre ismét visszatérő új része. A tavaly bejelentett új részt ezúttal a Volatile Games készíti, és az Xbox 360-ra és a PlayStation 3-ra fog megjelenni április végén - a játék elsősorban azoknak tetszhet majd, akik az elődöket kedvelték. Pörgős akció, kifejezetten látványos grafika, a modern generáció elvárásainak megfelelő tartalom - a Dead To Rights ismét megpróbálkozik azzal, hogy a játékosok szívébe férkőzzön.

Megrendelés, adatlap:

DEAD TO RIGHTS - RETRIBUTION PLAYSTATION 3
DEAD TO RIGHTS - RETRIBUTION XBOX 360

Végül, de nem utolsósorban egy már megjelent játék is megkapta az őt megillető Game of the Year kiadását - a LITTLE BIG PLANET GAME OF THE YEAR extra tartalommal, de csökkentett áron kerül a polcokra.

Az előrendelőinknek ezúttal is köszönjük, hogy minket választottak - ahogy az elmúlt évben, úgy ezúttal is előrendelőink ajándéka, hogy az általuk megrendelt terméket INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL kapják meg. A csomagokat a holnapi nap folyamán a megbeszélt címekre kiszállítják a futárok.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-04-26 14:57:41
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére