Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Nier

979
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Nier a Square Enix legújabb játéka. A leginkább a Dragon Quest és a Final Fantasy szériáiról ismert kiadó híres arról, hogy a sikeres, népszerű sorozatok melllett időről időre megpróbálkozik valami újszerűvel, valami rétegjátékkal. Ilyen ez a Nier is, aminél az első bemutatkozó videó óta lehetett tudni, hogy csak egy nagyon szűk réteg szórakozása lesz az elborult kinézetű ellenségek, a minimalista grafika és a különös sztori miatt.

Milyen stílusú játék a Nier, és van benne multi?

A Nier alapvetően egy szerepjáték elemekkel (vagyis tuningolással, fejlesztéssel, képességtanulással) kibővített akciójáték: valós időben zajló összecsapásokban veszünk részt hősünkkel bizarr szörnyek és különös lények ellen, ahol a  fizikai erőt és a mágiát egyaránt be kell majd vetnünk a túléléshünkhöz. A játék, tekintve hogy erősen a történetre fókuszál, nem kínál multiplayer szórakozást, így csak azoknak érdemes kipróbálni, akiket nem zavar, ha végig egyedül kalandoznak majd.Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?


A Square Enix által fejlesztett és kiadott játék megjelenési dátuma napra pontosan nem más, mint ÁPRILIS HUSZONHARMADIKA-   a megjelenés előtt tehát még előrendelési akciónk keretein belül továbbra is ingyenes házhozszállítást biztosítunk azoknak, akik  előrendelik a játékot.


Nier - PlayStation 3 előrendelés
Nier - Xbox 360 előrendelés

Kinek érdemes kipróbálni a játékot?


A Nier azoknak ajánlott, akik:
- szeretik a rétegjátékokat, a különös hangulatú, ritkán látott képi világú cuccokat
- rajongói az akcióelemeket és az rpg-t ötvöző játékoknak: ez egy igen népszerű stílus, amiből azonban mostanában azonban nem láthattunk túl sok játékot
- kíváncsiak arra, hogy hogyan képzeli el a Square Enix és a Cavia az akció-szerepjátékok jövőjét 2010-ben a jelenlegi konzolokon

Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-04-22 09:48:38
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére