Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a GTA Episodes from Liberty City!

992

Megjelent a GTA: Episodes From Liberty City, a kellemetlen csúszás után végre a mai naptól megvásárolható a Lost and Damned és a Ballad of Gay Tony DLC-ket tartalmazó pakk, mindössze 8490 forintos áron. Előrendelőinknek köszönjük, hogy minket választottak, a játékot ingyenes házhozszállítással küldjük ki, megérkezni várhatóan a holnapi nap folyamán fognak a megadott címekre.

>> GTA: EPISODES FROM LIBERTY CIY ADATLAP, MEGRENDELÉS

A 2008-es év az egyik legnagyobb videójáték megjelenését is magának tudhatta: 2008 tavaszán jelent meg ugyanis a Grand Theft Auto IV. A legendás GTA-sorozat a harmadik résszel történelmet írt a PlayStation 2-es érában: három dimenziós, szabadon bejárható hatalmas város, megannyi vezethető autó, hangulatos, és a dvd kapacitását kihasználó rádióadók, a szervezett bűnözés működését szatírikus formában bemutató küldetések, a mellékküldetések, a megannyi elrejtett titok rajongók milliót tartotta fogva hosszú heteken, hónapokon át. A harmadik részt egy Vice City és egy San Andreas követte, amely tovább tökéletesítette a formulát, és új korszakokat, új környezetet mutatott be – ezzel pedig a Rockstar fejlesztői eljutottak oda, ahonnan már nehéz volt újat alkotni. Éppen ezért volt szükség egy generációváltásra, és a Grand Theft Auto IV modern kinézettel, elképesztő látványvilággal és interakcióval szolgált: a játékosok és a kritikusok is egyaránt elégedettek voltak – de a sikertörténetnek itt még nincsen vége. A Microsoft és a Rockstar exkluzív megállapodása alapján a GTA IV két kiegészítést is kapott, amely csak és kizárólag Xbox 360-ra jelenhet meg: ez a Lost and Damned és a Ballad of Gay Tony. Az exkluzív időszak befejeztével azonban végre elhárultak az akadályok egy PlayStation 3-as változat elől: a mai naptól a PS3-as játékosok is megvásárolhatják a két kiegészítő csomagot egy lemezen.

A The Lost and Damned egy egészen brilliáns ötlet következtében egy sokkal komorabb, sokkal sötétebb világba kalauzolja el a játékost, mint amit egy rövid GTAIV-ezés alatt megtapasztalhatott. A kiegészítő Johhny Klebitz történetét meséli el, aki egy motoros banda (“The Lost”) tagja. A kiegészítő komor hangulatú, erősen történet-orientált (nem igazán az a koncepció, ami a GTA-kban, hogy szabadon kóborolunk, néha küldetéseket megoldva: a kiegészítőben egy jól megírt akciójátékhoz hasonlóan küldetésről küldetésre megyünk, valóban izgalmas történetet követve) darab, amelyben a játékost egy egészen más élmény éri, mint amit az alapjáték kínálhat. A kiegészítőben jobban kezelhetőek a motorok, több órányi sztorin verekedjük majd magunkat végig, és a multiplayer is továbbra is élvezetes maradt: ez a kritikailag is elismert darab volt az első kiegészítő a GTA IV-hez. A második? Az a Ballad of Gay Tony, amely Xbox 360-on tavaly október végén jelent meg letölthető formában. Ebben a kiegészítőben Anthony Prince (aki a “meleg Tony” címet is magának tudhatja) egyik testőrét, az egyébként drogdíler Luis Fernando Lopez-t irányítjuk, és a kalandja leginkább a különböző hatalmi harcok közti finom evickélés lesz: egy olyan világba csöppenünk, ahol minden és mindenki lefizethető, ahol a harc a területekért, az árusítás monopóliumáért folyik. A Ballad of Gay Tony újrajátszható, pontszámmal ellátott küldetéseket, újonnan bevezetett fegyvereket (.44, Explosive Shotgun, Gold SMG, Advanced Sniper / MG) és egy új multiplayer játékmódot kínál – az első kiegészítő által kiszabott irányt követve.A Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City egy csomagban tartalmazza a “The Lost and Damned” és a “Ballad of Gay Tony” kiegészítéseket a Grand Theft Auto IV-hez. Mindkét játék 6-10 órányi tartalommal bír, és ami nagyon fontos, hogy a lemezes formában megjelenő Episodes From Liberty City NEM igényli a Grand Theft Auto IV meglétét – így azoknak is erősen ajánlott a gyűjtemény, akik az eredeti GTA IV-et a túlságosan nagy szabadság miatt nem akarták megvenni, a remek történettel és szorosabb küldetésekkel bíró kiegészítők azonban felkeltették az érdeklődést. 

 


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-04-20 14:36:40
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére