Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismertető: Fifa 10 South Africa World Cup

1077
Mit érdemes tudni a játékról, a fejlesztőkről?

A Fifa 10: South Africa World Cup az Electronic Arts EA Sports csapatának legújabb sportjátéka - a kiadó jó szokásához híven az évente megjelentetett foci mellett igyekezett mindig is aktuális maradni: az idén megrendezésre kerülő világbajnokság pedig apropóul szolgált egy olyan játéknak, amely teljes egészében erre az eseményre koncentrál. A csinosított, bővített, javított FIFA 10-technológiát használó játék tehát a világbajnokságot hozza el a játékosoknak interaktív formában.Milyen stílusú játék a Fifa 10 South Africa World Cup, és van benne multi?

A Fifa 10: South Africa World Cup futballszimulátor - konkrétabban pedig a tavalyi, anyagi és kritikai sikereket egyaránt besöprő FIFA 10 utódja, annak javított, új lehetőségekkel bővített, hibáktól megfosztott utódja. A játékban lehetőségünk lesz arra, hogy egy általunk kiválasztott nemzet válogatottját a selejtezőktől kezdődően sikerre vigyünk, a cél pedig természetesen nem más, mint a világbajnoki cím elérése. A játékban úgy, ahogy eddig is van többjátékos üzemmód, mind az egy gépes szórakozás, mind az online móka kedvelői megkapják a szokásos lehetőségeket.
Mikor érkezik a játék, és milyen gépekre lehet megvásárolni?


Az Electronic Arts által fejlesztett és kiadott játék megjelenési dátuma napra pontosan nem más, mint ÁPRILIS HUSZONHETEDIKE - jövő hét kedd. Előrendelési akciónk keretein belül továbbra is ingyenes házhozszállítást biztosítunk azoknak, akik a megjelenés előtt előrendelik a játékot. Adatlap, előrendelés:

Fifa 10 South Africa World Cup - Xbox 360
Fifa 10 South Africa World Cup - PlayStation 3
Fifa 10 South Africa World Cup - Nintendo Wii
Fifa 10 South Africa World Cup - PSP


Kinek érdemes kipróbálni a játékot?


A FIFA 10 azoknak ajánlott, akik:
- valamilyen okból kihagyták a tavalyi, igen jól sikerült FIFA 10-et: ez a kiadás bővített, és a témája miatt sokkal több embert érdekelhet
- a sorozat rajongói: a FIFA 10 South Africa World Cup az új téma és a finomított játékmenet miatt a legnagyobb rajongóknak is tartogathat meglepetéseket a játék
- a rivális PES sorozatot szeretik, de az előző részt már megunták: mivel őszig rengeteg idő van hátra, így semmit nem veszíthetnek azzal, ha kipróbálják a FIFA 10: South Africa World Cup-ot.

Okés, a játék így, képek alapján ígéretesnek tűnik, de van lehetőségem mozgásban is belepillantani? Természetesen, a lenti videó pontosan ezt a célt szolgálja.


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-04-20 13:22:54
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére