Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Videójáték-beérkezések, csütörtöki kiadás

895
Az idei évben a tegnap megjelent Bayonetta mellett régebbi videójátékokból is érkezett üzletünkbe jónéhány - többek között olyan címek váltak ismét elérhetővé , amelyekből gyakran hiány alakult ki - mint például az első Assassin's Creed PlayStation 3-ra, a Devil May Cry széria negyedik része Xbox 360-ra, vagy a PlayStation Portable tulajdonosok által talán jól ismert SOCOM Fireteam Bravo 2 - most következő összefoglalónkban átfutunk ezeken a videójáték-,megjelenéseken.


 
Kezdjük a PlayStation 3-as tulajdonosokkal. Elvont, extrém hangulat, vérengzés egy igazán profin összerakott kaszabolós játékban: itt van az Afro Samurai. Jack Black és a Metál ereje egyesül Tim Schafer új, a zeneiséget, az ügyességet, és az elképesztő látványvilágot kombináló játékában, a Brütal Legend-ben! A sport rajongói sem maradnak hoppon, hiszen a keményebb ketrecharcokat prezentáló UFC 2009, vagy a békésebb, tenisz-témájú Top Spin 3 lehet remek választás. A mászástól eltekintve aligha nevezhetjük sportnak az asszaszinok mindennapjait - az első Assassin's Creed mai napig hangulatos helyszínekkel és gigászi lehetőségekkel kecsegteti a játékosokat. Az Xbox 360-as játékosoknak itt van a Lego Indiana Jones 2 (amelyben az ötletesség, a humor, és a fiatalabb és idősebb játékosok által egyaránt élvezhető pályák keverednek), a Devil May Cry negyedik része (amely egy egészen egyedi új karakterrel, Néróval bővíti a DMC mítoszát) - és újra megvásárolható az Avatar (James Cameron instant klasszikussá avanzsálódott filmjének játékváltozata) Xbox 360-ra. A Nintendo Wii-tulajdonosok pedig, amennyiben ismerik a sorozatot, talán érdeklődhetnek a Ben 10 Alien Force Wii-s
változata iránt, amely az új kontroller figyelembevételével készült el.A hordozható konzolok frontján végül a PSP-sek figyelhetnek: itt van igen olcsón a Socom Fireteam Bravo második része (headsettel!), az Ape Escape P és a FIFA sorozat sokat újító, igen erősnek számító tizedik része, a tavaly év végi csapatokkal és játékosokkal. És ne feledjük, hogy ma már kapható a Bayonetta is (Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra), a holnapi napon pedig megjelenik a Darksiders (szinténXbox 360-ra és PS3-ra) - beindul az év elején szokatlan dömping, már ami a játékmegjelenéseket illeti.

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2010-01-07 13:10:25
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére